Bedrukte scheidingswanden voor restaurant, kantoor, kapper, winkel & school.

Huur of Koop, uit voorraad leverbaar met akoestisch doek, whiteboard of plexiglas.

Een goede inrichting van uw kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer, een rustige akoestiek, creativiteit en een optimale productiviteit. Door het gebruik van bedrukte scheidingswanden deelt u gemakkelijk en flexibel uw kantoorruimte in. Met onze kwalitatief hoogwaardige, snel opbouwbare wanden, creëert u afdelingen, vergaderruimte en brainstormmuren in een handomdraai.

Scheidingswanden voor kantoortuinen

Kopen of huren van scheidingswanden

U heeft de keuze tussen huren en kopen. Huur is handig als u tijdelijk een bedrijfsruimte wilt inrichten: we halen de schotten meteen weer op als u ze niet meer nodig heeft. Voor gebruik voor langere tijd is koop een goede optie. U kunt de afzonderlijke scheidingselementen steeds weer opnieuw gebruiken in een andere opstelling en voorzien van een ander design of van ander materiaal.

Meer rust door scheidingswanden

Uit diverse onderzoeken komt naar voren dat een groot aantal medewerkers in grote, open kantoortuinen last ervaren van de prikkels en het rumoer om hen heen. Ziekteverzuim ligt daardoor op de loer. De meerderheid van uitgevallen medewerkers kampt met concentratieproblemen en vermoeidheidsklachten. Scheidingswanden bieden een snelle en eenvoudige oplossing om drukke kantoorzalen werkbaar te maken. Ze zorgen voor een overzichtelijke kantoorindeling, sfeer en rust. Met plekken om in stilte te werken en plekken om met meerdere collega’s te vergaderen.

scheidingswand tussen bureaus

Variatie scheidingswanden

Zoals hiervoor genoemd bepaalt u in uw persoonlijke ontwerp welke materialen u inzet voor de gewenste look & feel en de te bereiken doelen. De verschillende materialen hebben hun eigen functie. Ze zijn in verschillende combinaties met elkaar toe te passen. Zo kunt u een optimale kantoorindeling maken waarin werken, presenteren, vergaderen en brainstormen productiviteit en zonder stress of irritaties samengaan.

De materiaalvarianten:

 1. Akoestisch doek met of zonder opdruk

Akoestisch doek wordt gebruikt om achtergrondgeruis en gerinkel van telefoons in grote kantoorzalen te verminderen. Akoestische doek voorkomt de weerkaatsing van geluid en absorbeert als het ware rumoer. Dit geeft meer rust achter het bureau, maar ook in vergaderzalen zijn collega’s onderling beter en prettiger verstaanbaar. Het doek kan bedrukt worden met een standaardkleur of met een persoonlijk design. 

 1. Magnetisch whiteboard met of zonder opdruk

Deze scheidingswand is magnetisch, beschrijfbaar en droog uitwisbaar. Gebruik deze wand voor vergaderruimtes en brainstormsessies. Ook te gebruiken als inspiratie-, participatie- of ‘creatieve muur’ in de ontvangstruimte van (interne) seminars of in bedrijfscafetaria. Kies voor een standaardkleur of voor een persoonlijk design. 

 1. Harde panelen met of zonder opdruk

Voor een strakke, gladde look & feel kiest u voor deze panelen. In combinatie met andere materialen komt u tot een inspirerende kantoorinrichting met een klasse-uitstraling.

 1. Doek met opdruk

Scheidingswanden zijn niet alleen functioneel. Ze zorgen voor sfeer en uitstraling door hun kleur of opdruk. Bedruk uw wanddoeken met uw logo, een rustgevende kleur of een vrolijke print.

 1. Plexiglas/Acrylglas

Combineer Plexiglas ook wel acrylglas genoemd met ander wandmateriaal voor de juiste combinatie van privacy en verbinding met de rest van de werkvloer.

scheidingswanden sportschool restaurant

Waarom De Standbouw Koning?

De Standbouw Koning is door jarenlange ervaring expert op het gebied van modulaire wandsystemen. Samen brengen we uw gebruikerswensen in kaart. Wij adviseren u dan graag welk ontwerp en materialen het beste aansluiten bij de door u gestelde businessdoelen en budgetten. Met uw kennis over uw business en onze passie voor het beste klantresultaat komen we tot het beste ontwerp en voeren we deze in detail uit.

Onze dienstverlening puntsgewijs:

 • Advies door ervaren experts op het gebied van kantoorinrichting.
 • Ontwerp en uitvoering kantoorinrichting.
 • Huur en verkoop van beMatrix-wandsystemen.
 • Snelle levertijd van twee weken.
 • Bedrukking van wandpanelen en doeken: standaardkleuren of door u aangeleverd bestand op maat.
 • Panelen zijn op ieder moment te vervangen. U kunt wisselen van materiaal, kleur en design (op basis van nieuwe offerte).
 • Indien gewenst kan het beMatrix-systeem uitgebreid worden met vloeren en plafonds.
 • Alle hoogtes, lengtes en breedtes bespreekbaar.
 • Rechte en ronde wanden en vormen mogelijk.
pop-up vergaderruimte

Bedrukte scheidingswanden in alle soorten en maten

Bedrukte scheidingswanden zijn er in verschillende afmetingen, materialen en vormen. Ze zijn hierdoor inzetbaar voor iedere organisatie. Deze mogelijkheid om werkruimte op te splitsen wordt veel gebruikt door ondernemingen met grote kantoortuinen, zoals banken, verzekeraars, energiebedrijven en callcenters. Aan bijna iedere wens voor hoogte, lengte of breedte en soort materiaal kan worden voldaan. Afscheidingen zijn zowel in strakke, rechte vormen als in sierlijke, ronde, vormen en hoeken verkrijgbaar.

Modulair wandensysteem

Wij werken met het wereldwijd gebruikte kadersysteem van beMatrix. Deze frames van lichtgewicht aluminium bieden uitgebreide afscheidingsmogelijkheden met een luxe en moderne uitstraling. Een open bedrijfsoppervlakte kan zo (tijdelijk) worden ingedeeld naar uw eigen wens en smaak.

Het beMatrix-kadersysteem is modulair, stevig, veelzijdig en op maat inzetbaar. Binnen de frames kan gespeeld worden met verschillende materialen. Van harde panelen in de kleuren van uw logo tot zachte, akoestische wandbekleding met bedrukking. Van whiteboardpanelen voor brainstormsessies tot strak acrylglas bij behoefte aan meer openheid tussen werkruimtes. Ook is een combinatie van materialen mogelijk.

beMatrix kaders

Duurzaam productieproces

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor ons en dit maakt onze keuze voor beMatrix logisch. De scheidingswanden worden met respect voor mens en planeet geproduceerd. Een kleine greep aan maatregelen die worden nageleefd volgens het duurzaamheidsplan van beMatrix:

 • Mensvriendelijk ondernemen.
 • Duurzame aankoop van grondstoffen.
 • Inzet gerecycleerd aluminium.
 • Efficiënte machines met minder grondstofverlies en hergebruik van de dit verlies.
 • Duurzame productontwikkeling.
 • Duurzaam design met herbruikbaar aluminium.
 • Duurzame oppervlaktebewerking: geen gebruik van schadelijke chemicaliën en minder koolstofuitstoot tijdens het genereren van een beschermende coating op de aluminiumkaders en bijbehorende pinnen.
 • CO2-reductie door lange levensduur en recycling van de frames en de stimulans voor gebruik van stoffen bekleding in plaats van harde panelen bij klanten.
 • Zorg voor afvalbeheer, inzet zonnepanelen en groen wagenpark.
Scheidingswanden voor kantoortuinen

Bedrukte scheidingswanden maakt werken bij de bank leuker

Het hoofdkantoor van een grote Nederlandse bank wilde graag een bestaande etage van haar kantoorgebouw opnieuw inrichten. De kantoorruimte voorzag in flexplekken voor haar medewerkers, maar dat bleek niet te volstaan. Medewerkers hadden behoefte aan rust als ze zich moesten concentreren, en aan een muur om iets op te hangen tijdens een brainstorm. Om de flexibiliteit in de functionaliteit van de kantoorruimte te vergroten, koos de bank voor verplaatsbare ‘brainstormwanden’ en scheidingswanden met akoestisch doek. Dit alles bedrukt met een persoonlijke print. Deze nieuwe flexibele kantoorindeling beviel zo goed, dat inmiddels iedere afdeling van deze verplaatsbare ‘vergaderwanden’ zijn geplaatst. De medewerkers zijn enthousiast en de productiviteit is toegenomen.

pop-up plexiglas scheidingswanden

beMatrix bedrukte scheidingswanden voldoen aan de hoogste brandveiligheidseisen!

Vraag persoonlijk advies aan

Heeft u vragen over onze flexibele systeemwanden of wilt u vrijblijvend advies. Neem dan contact met ons op en formuleer kort uw vraag. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.