Loading Events

Standbouwer IBC 2024 RAI Amsterdam nodig?

De Standbouw Koning verzorgt tijdens IBC 2024 in RAI Amsterdam graag de bouw van uw beursstand. De IBC – de afkorting voor de Jaarlijkse International Broadcasting Convention – is één van de toonaangevende Europese beurzen op het gebied van media, entertainment en alle bijbehorende technologieën.

Iedere editie van IBC trekt meer dan 56.000 van de meest betrokken power brokers, pers en prospects in de internationale elektronische media en entertainment uit meer dan 150 landen. Dit is de plek om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren.

De beurshallen krijgen tijdens de beurs thema’s. Denk hierbij aan: creatie, management en levering. Zo wil IBC de bezoekerservaring zo goed mogelijk te maken.

Uw onderscheidende beursstand tijdens IBC

Met een onderscheidende beursstand wilt u uw standbezoeker tijdens IBC natuurlijk ook de beste ervaring bieden. De beste stand begint – met uw doelen en budget in het achterhoofd – met een standontwerp. Bij de Standbouw Koning kunt u terecht voor het ontwerp tot de turn key oplevering van uw stand.  Wij adviseren u graag over indeling van uw stand: van beurswanden, verhoogde vloeren, vloerbedekking, meubilair en verlichting tot op maat bedrukte wandbekleding en videowalls.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw stand op IBC 2023 in RAI Amsterdam.