Internet en Wifi voor uw beursstand

Omdat de wereld steeds meer verbonden is wordt goed internet via kabel, 4/5G of Wifi steeds belangrijker op uw beursstand.

Internet via een vaste lijn, ook wel kabelverbinding genoemd.

Via de beursorganisatie wordt een vaste internetverbinding aangevraagd. Als standbouwer zorgen wij ervoor dat deze verbinding door de stand wordt verdeeld naar de benodigde plaatsen. Denk hierbij aan smart Tv’s, laptops of demozuilen. Optioneel kan een besloten wifi worden toegevoegd of een automatische back-up via 4G of 5G worden aangelegd.

Internet via 4G of 5G

Is een vaste aansluiting niet beschikbaar of wilt een back-up verbinding voor als de verbinding via de vaste lijn uitvalt? Dan bieden we internet via 4G of 5G mobiele verbindingen aan. Deze kan vervolgens net als een vaste verbinding worden verdeeld binnen de beursstand door middel van kabels of een wifi verbinding. Optioneel kan een tweede verbinding worden toegevoegd. We doen dit op het netwerk van een andere provider zodat een hogere stabiliteit en beschikbaarheid wordt gerealiseerd.

Wifi voor uw beursstand

Een kwalitatieve Wifi verbinding is belangrijk als u draadloze apparatuur zoals telefoons, tablets of laptops heeft op uw stand. De Standbouw Koning zorgt een beveiligd Wifi netwerk speciaal voor uw beursstand. Uiteraard zorgen we ervoor dat dit netwerk niet conflicteert met andere Wifi netwerken op de beurslocatie zoals die van de organisatie of andere standhouders.

Meer weten over Internet of Wifi voor uw komende beursdeelname?

Neem dan nu contact met ons op…

Internet Wifi