Laden Beurzen

Standbouw voor uw beursstand op Horecava 2022

Wilt u een beursstand bouwen op Horecava 2022 in RAI Amsterdam? Ontbreek als horeca-professional niet op dit meest toonaangevende evenement van Nederland voor professionals in de wereld van eten, drinken en buiten de deur slapen. De Standbouw Koning helpt exposanten bezoekers gastvrij en warm te onthalen. Er zijn mogelijkheden voor een complete beursstand vanaf € 200, ex btw, per vierkante meter beursvloer.

Uitnodigde beursstand

Met onze innovatieve en duurzame beMatrix-frames ontwerpen wij beurstands, die bezoekers uitnodigen binnen te stappen. Of deze nu klein of groot zijn. Ook voor het huren van verhoogde vloeren, meubels en TV-schermen bent u bij ons aan het goede adres.

Ons aanbod van materialen is groot: van economische keuzes tot luxe creaties. Van warm tapijt tot een elegante houten vloer met hoogglans witte finish. Van basisverlichting tot een lichtplan, dat uw stand letterlijk in de schijnwerpers zet.

We denken graag mee hoe uw stand of boodschap kan opvallen voor bezoekers, waardoor contact gemakkelijk gelegd kan worden.

Vraag vrijblijvend onze brochure aan. Of neem contact met ons op voor een 3D-ontwerp van uw beursstand. Op deze manier maken we graag, samen met u, een succes van uw deelname aan de Horecava 2022 in RAI Amsterdam.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor standbouw op de Horecava.