Home/RAI Amsterdam
Laden Beurzen

← Terug naar Beurzen

RAI Amsterdam

Google Maps
Europaplein 22
Amsterdam, Noord-Holland 1078 GZ Nederland
+31205491212 www.rai.nl

Op zoek naar een standbouwer voor het ontwerp en realisatie van uw beursstand in de Amsterdam RAI?

De RAI is het grootste complex voor beurzen en congressen in Amsterdam en biedt jaarlijks onderdak aan grote vak- en publieksbeurzen waaronder de PLMA, Hiswa, Horecava, Huishoudbeurs, Provada en IBC. De Standbouw Koning heeft veel ervaring met het bouwen en inrichten van beursstands op deze mooie locatie gelegen langs de ringweg van Amsterdam.

In 2018 bezochten meer dan 1,8 miljoen mensen het beurs- en congrescentrum in Amsterdam of de buitenlandse evenementen van de RAI. Daarnaast vonden 405 (inter)nationale evenementen plaats in RAI Amsterdam. Nieuwe evenementen waren onder andere Money20/20, de Europese editie van een wereldevent dat zich richt op betalingsverkeer en financiële dienstverlening, en Amsterdam Drone Week. Dit laatste evenement lanceerde de RAI samen met de Europese luchtvaartorganisatie EASA. Met de komst van deze titel wil de stad Amsterdam zich profileren als Drone City.

De evenementen Interclean, Intertraffic en METSTRADE waren, net als de meeste andere eigen titels, wederom een succes. Naast economische waarde voor de stad creëert de RAI ook maatschappelijke waarde, door lokale leveranciers te betrekken, de bedrijfsvoering duurzaam in te richten en een bijdrage te leveren aan goede initiatieven in de stad. Op ieder eigen evenement van de RAI krijgen duurzame innovaties volop podium in het InnovationLAB en tijdens AIDS2018, de 22ste editie van het grootste congres ter wereld op het gebied van gezondheid, was niet alleen de RAI, maar de hele stad Amsterdam volledig ondergedompeld met activiteiten.

De toekomstvisie van de RAI is nog in ontwikkeling. Uitgangspunt is om het RAI-complex beter te integreren in de omgeving om een veilige, aantrekkelijke en plezierige omgeving voor klanten, bezoekers, medewerkers en stadgenoten te creëren. Onderdeel van het plan is de reductie van het aantal logistieke bewegingen, met name rondom op- en afbouw van grote evenementen. Een initiatief wat De Standbouw Koning van harte ondersteund.

Op onderstaande beurzen leveren wij diensten zoals het leggen van vloerbedekking of verhoogde vloeren, het plaatsen van standbouw- of beurswanden, het plaatsen van visuals, meubilair, verlichting of av apparatuur zoals tv’s, monitoren en led schermen.

juni 2021

september 2021

oktober 2021

november 2021

december 2021

maart 2022

juni 2022