Zijn jullie de goedkoopste standbouwer van Nederland?

Nee, als de goedkoopste prijs voor realisatie van een beursstand de enige factor is om een keuze te maken voor een standbouwbedrijf dan zijn wij niet de juist partij. Wij kiezen bewust voor een maatschappelijk verantwoorde wijze van ondernemen en werken hierbij met duurzame materialen van hoge kwaliteit en professionele vakmensen die wij goede arbeidsvoorwaarden bieden. Hierdoor kunnen we per definitie niet de laagste prijs bieden.

Als naast prijs ook de factor kwaliteit wordt meegenomen dan zijn we wel heel concurrerend en vaak zelf de goedkoopste standbouwer. Omdat we al onze beursstand bouwen met modulaire beurswanden van het Belgische merk beMatrix kunnen we zeer snel hoogwaardige standbouw ontwerpen realiseren. Zonder dat hier veel maatwerk voor nodig is. Hierdoor worden veel manuren bespaart ten opzichte van traditionele standbouw met hout. Dit levert uiteindelijk een zeer goede prijs/prestatie verhouding op.

Naast goede kwaliteit tegen een scherpe prijs bieden we persoonlijke aandacht van een accountmanager, een duurzame wijze van produceren en innovatieve wijze van samenwerking. Bijvoorbeeld met onze online 3D omgeving en project portal zodat u als klant op elk moment de status van het project kan volgen. Dit scheelt u als klant tijd, biedt zekerheid en maak de samenwerking voor beide partijen efficiënt. Wel zo prettig in de hectiek van het voorbereiden van een beursdeelname.

5 tips voor scherpe prijs/kwaliteit verhouding van uw standbouw:

1)      Hou het ontwerp eenvoudig maar doeltreffend, door veel specifieke eisen te stellen worden de kosten snel hoger zonder dat hierbij het uiteindelijke resultaat beter wordt.

2)      Vraag uw standbouwer om advies en maak duidelijk dat u een beperkt budget heeft, hierdoor kan hij u helpen om het meeste resultaat uit uw investering te halen.

3)      Laat meubels zoals balies niet speciaal maken maar huur hoogwaardig beurs meubilair eventueel voorzien van uw eigen opdruk of logo.

4)      Kies voor modulaire standbouw op basis van herbruikbare frames in plaats van eenmalige houtbouw.

5)      Bestel uw beursstand op tijd, minimaal 3 maanden voor de start van de opbouw, last minute offerte aanvragen zijn vaak duurder.

Klik hier voor het aanvragen van een catalogus of een vrijblijvende prijsopgave inclusief standbouw ontwerp