Laden Beurzen

Standbouwer Metavak 2022 Gorinchem nodig?

De Standbouw Koning verzorgt graag het ontwerp en de inrichting van uw modulaire beursstand op de Metavak 2022 in Evenementenhal Gorinchem.

Metavak is dé nationale vakbeurs voor de metaalbranche. Presenteer op 4, 5 en 6 oktober 2022 presenteert uw bedrijf aan uw doelgroep. Tijdens de laatste editie bezochten 4.300 bezoekers de Evenementenhal Gorinchem. De Metavak biedt een compleet aanbod op gebied van de nieuwste industriële productie-en verbindingstechnieken. Deze vakbeurs is voor zowel bezoekers als exposanten een laagdrempelige manier om de orderportefeuille aan te vullen, te netwerken en nieuwe innovaties te ontdekken. Tijdens de Metavak wordt een actueel kennisprogramma georganiseerd. Deze is gericht op de praktische toepassing van slimme technologieën. Met actuele en aansprekende onderwerpen zoals Industrie 4.0, IoT, 3D-printen, slim met data, smart welding én meer, verdeeld over drie dagen. Op dag 1 ‘Slim leren’, op dag 2 ‘Slim produceren’ en op dag 3 ‘Slim verdienen’.

Een slimme beursstand

Welke slimme snufjes laat u op uw beursstand op de Metavak 2022 zien? Laat ons meedenken hoe u met de beste verschijning en  standindeling de interesse van bezoekers trekt.

Stel ons uw vragen over projectmanagement, standinrichting, benodigde (geluids)vergunningen, (verhoogde) vloeren, beursstandwanden, verlichting, standmeubilair, tv-schermen of andere audio- en beeldapparatuur, electriciteitsaansluiting, bannering en transport naar en van Evenementenhal Gorinchem, om maar een paar zaken te noemen. U kunt erop rekenen dat uw stand turn key een dag voor de beurs wordt opgeleverd. U weet zeker dat u zo met een gerust gevoel aan de beurs begint. Dit is een zorg minder, waardoor u al uw energie kunt richten op uw beursdoelen. Aan het einde bouwen we uw stand weer af. Kortom: de zorg rondom uw beursstand nemen we u uit handen.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie en een vrijblijvend standbouw offerte.

 

Handige links:

Homepage Metavak Evenementenhal Gorinchem

Metavak 2021 aftermovie