Laden Beurzen

Standbouwer voor Safety&Health@Work Ahoy Rotterdam nodig?

De Standbouw Koning is een ervaren standbouwer en verzorgt graag uw beursstand op de Safety&Health@Work  2022 in Ahoy Rotterdam. Op 5 en 6 oktober 2022 vindt de zesde editie van deze tweejaarlijkse vakbeurs plaats.

Safety&Health@Work is het belangrijkste onafhankelijke kennisplatform voor professionals voor wie veilig en gezond werken op nummer 1 staat. De vakbeurs biedt bezoekers niet alleen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken maar is een onmisbare schakel in het delen van kennis en het beïnvloeden van gedrag.

Werken met gevaarlijke stoffen is een van de thema’s. Een op de zes werknemers heeft te maken met gevaarlijke stoffen tijdens het werk. Jaarlijks overlijden er maar liefst 3000 mensen aan de gevolgen ervan. Hoe kun je dit veranderen? Gedrag en bewustwording is een ander thema. Routinematig werken blijkt de belangrijkste oorzaak van ongelukken op de werkvloer. Hoe krijg je werknemers zo ver dat ze hun gedrag willen veranderen? Veiligheidsmaatregelen kosten investeringen. Mensen leren om veiliger te werken ook. Maar is veiligheid in geld uit te drukken?

De waarde van een beursstand

Veiligheid op het werk is van onschatbare waarde en mensen voorlichten op je beursstand draagt daaraan bij. We denken graag mee om met een aantrekkelijke of praktische stand kennis te delen met uw bezoekers en uw producten en services goed onder de aandacht te brengen.

Stel ons uw vragen over projectmanagement, standinrichting, benodigde (geluids)vergunningen, vloeren, wanden, verlichting, standmeubilair, audio- en beeldapparatuur, electriciteitsaansluiting, bannering en transport naar en van Rotterdam Ahoy, om maar een paar zaken te noemen. U kunt erop rekenen dat uw stand spik en span voor u klaar staat aan het begin van de beurs. Dat is een zorg minder, waardoor u al uw energie kunt richten op uw beursdoelen. Aan het einde verlaat u uw stand op Safety&Health@Work en bouwen wij deze weer af. U bent zorgenvrij.

Voor standbouw prijzen en een standbouwontwerp kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor.