Laden Beurzen

Standbouwer nodig voor Beauty Trade Festival in Jaarbeurs Utrecht?

Beauty Trade Festival is dé beurs om, als beauty leverancier, uw producten onder de aandacht van vakmensen te brengen. De Standbouw Koning draagt als standbouwer graag bij aan flawless verschijning van uw stand in Jaarbeurs Utrecht.

De organisator van Beauty Trade Festival wil ook dit keer weer een prachtige beautybelevenis creëren voor vakbezoekers en exposanten. In de beauty branche is de beursvloer voor de bezoeker een omgeving van beleving en well-being. Het draait om het ervaren van nieuwe technieken, het kennismaken met nieuwe merken, het voelen van texturen en het ruiken van de fijnste geuren.

Beauty Trade Festival beslaat de hele beauty branche. Dat maakt het tot de meest complete vakbeurs op beauty-gebied, met een diversiteit aan bezoekers. De Jaarbeurs kan rekenen op een toestroom van schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, visagisten, welness-medewerkers, pedicures, masseurs en noem maar op. Voor exposanten is het de perfecte gelegenheid om drie dagen lang hun producten te presenteren, te demonstreren én om deals te sluiten: uit bezoekersonderzoek blijkt namelijk dat maar liefst 85% van de bezoekers direct beslissingsbevoegd is. Een beurs met mooie kansen dus.

De organisatie van Beauty Trade Festival vroeg bezoekers waarom ze naar de Jaarbeurs Utrecht komen:
76% voor inspiratie
75% Om orders te plaatsen en/ of directe inkopen te doen
61% Om te oriënteren op aankoop en/ of nieuwe leverancier

Beauty van een beursstand

De uitstraling van uw beursstand vult de uitstraling van uw beauty producten aan. Wat is de beste inrichting of eye catcher om stopping power te creëren? Wij denken graag met u mee. Laat uw stand u helpen contact te maken met de passerende bezoeker, een gesprek aan te knopen en niet onbelangrijk: goede leads te creëren.

De Standbouw Koning verzorgt de professionele aankleding van uw beursstand tegen concurrerende prijzen. Of het nu gaat om vloeren, wanden, displays, verlichting, meubels of av apparatuur: wij regelen het. We ontwerpen en bouwen graag uw beursstand voor Beauty Trade Festival. Bij het maken van een ontwerp houden we rekening met uw beursdoelen en budget. We kunnen leveren tegen scherpe prijzen: Prijzen en kosten van een beursstand.

Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor een eveneens vrijblijvende offerte.

Handige links:

Homepage Beauty Trade Festival in Jaarbeurs Utrecht

Bezoekersprofiel Beauty Trade Festival