Laden Beurzen

Standbouw voor uw beursstand op MASTERS EXPO 2021?

De Standbouw Koning geeft uw beursstand op MASTERS EXPO 2021 in RAI Amsterdam graag dat eigenzinnige beetje extra. Een exclusieve uitstraling, een touch of glamour of een staaltje indrukwekkende technologie: wij denken mee welke toevoeging uw stand anders dan die van andere standhouders maakt.

Op MASTERS EXPO is het neusje van de zalm aanwezig. MASTERS EXPO is een vervolg op de succesvolle beurzen Masters of LXRY en de Miljonair Fair. Op MASTERS EXPO komen exposanten en bezoekers samen om de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van luxury en business te ontdekken.

MASTERS EXPO combineert het unieke aanbod van de exposanten met een inhoudelijk uitdagend en inspirerend programma. Hier is het waar entrepreneurs, investeerders, owners, influencers, CEO’s, thought leaders en politici met elkaar netwerken. Daarnaast dagen deze  elkaar uit na te denken over the future of premium business.

De Amsterdamse RAI is van 17 t/m 22 november 2021 wederom het domein van wereldmerken, primeurs, charity, design, ondernemerschap en gastronomie waar business, beleving, luxury, hospitality en glamour samenkomen.

Als vervolg op de Miljonair Fair en Masters of LXRY biedt MASTERS EXPO honderden zorgvuldig geselecteerde exposanten een platform om het mooiste en meest exclusieve aanbod op hun vakgebied aan de tienduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland te presenteren.

Inspirerende beursstand die prikkelt

Op een evenement dat originaliteit en exclusiviteit hoog in vaandel draagt, denkt De Standbouw Koning met u mee over een inspirerende beursstand die prikkelt en verwondert.

Met onze innovatieve en duurzame beMatrix-frames ontwerpen wij uw beurstand. Of deze nu klein of groot is. Ook voor het huren van beurswanden, verhoogde vloeren, meubels, TV-schermen of videowalls bent u bij ons aan het goede adres.

Ons aanbod van materialen is groot: van economische keuzes tot luxe creaties. Van uitnodigend tapijt tot een strak houten vloer met hoogglans witte finish. Van basisverlichting tot een lichtplan, dat uw stand letterlijk in de schijnwerpers zet.

Met eigen prints op vinyl vloerbedekking of stoffen wandbekleding maakt u uw beursstand op MASTERS EXPO zo origineel en uitdagend als u zelf wilt.  Met een touch of luxury business natuurlijk. Hoe die touch wordt ingevuld, bespreken we graag met u.

Vraag vrijblijvend onze brochure aan. Of neem contact met ons op voor een 3D-ontwerp van uw beursstand.

 

De Standbouw Koning is een onafhankelijke standbouwer en niet gelieerd aan de organisatie van MASTERS EXPO of Amsterdam RAI. Voor vragen over de standaard standbouw mogelijkheden van deze beurs kunt u contact opnemen met Stabilo.