Laden Beurzen

Standbouwer Big Data Expo 2022 in Jaarbeurs Utrecht nodig?

Wilt u een standbouwer die uw beursstand op de Big Data Expo in Jaarbeurs Utrecht verzorgt? De Standbouw Koning staat graag voor uw klaar. We verzorgen uw standbouw van concept en design tot en met volledige realisatie.

Het motto van Big Data Expo is ‘Kennis is het beste ingrediënt voor succes’. De tweedaagse Big Data Expo heeft daarom als doel mensen en kennis samen te brengen, verbonden door het thema big data. Met enthousiasme en constante drive voor kennisdeling en innovatie brengt de organisatie van deze toonaangevende beurs vraag en aanbod samen.

Big Data Expo helpt haar bezoekers nieuwe inzichten en kennis te vergaren. De hoeveelheid data blijft namelijk groeien, verandert continu en is bovendien vaak ongestructureerd. Er is dan veel kennis en kunde nodig om deze grote hoeveelheid beschikbare data goed te begrijpen (binnen de juiste context). Met data kunnen we immers bepalen wat werkt en waar onze aandacht naar uit moet gaan. Daarnaast inspireert de Big Data Expo bezoekers graag met de vele mogelijkheden die data biedt. Exposanten laten nieuwe oplossingen zien waar de bezoeker direct mee aan de slag kan. Tijdens lezingen worden vraagstukken uit de dagelijkse praktijk behandeld en toepasbare tips gegeven.

Op de beursvloer zijn ruim 85 exposanten aanwezig, die hun producten en diensten op het gebied van collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en/ of toepassen van big data presenteren.

Big business met de juiste beursstand

Het ontwerpen en bouwen van beursstands is onze passie. Onze ‘big thing’ zeg maar. Voor de Big Data Expo 2022 zetten wij graag onze standbouw-expertise in om de bezoekers hun hoofd te laten omdraaien naar uw stand. U wilt tenslotte uw business zo goed mogelijk onder de aandacht brengen bij potentiële zakenpartners.

Wij ontwerpen en realiseren beursstands op basis van het modulaire en duurzame standbouwsysteem van beMatrix. Met dit systeem is iedere indeling mogelijk en kunnen visueel aantrekkelijke concepten toepast worden. Stel als exposant aan ons al uw vragen over projectmanagement, standinrichting, benodigde (geluids)vergunningen, vloeren, wanden, verlichting, standmeubilair, audio- en beeldapparatuur, electriciteitsaansluiting, om maar een paar zaken te noemen. U maakt uw stand extra visueel aantrekkelijk en uitdagend met bedrukte wanden, spandoeken en/of banners. De bedrukte wanddoeken zijn iedere keer opnieuw bruikbaar binnen ons modulaire systeem.

Denk ook eens na om met een videowall (van klein tot groot) uw bezoekers te verrassen met een overvloed aan kleur en beeld. Ook voor het geven van krachtige presentaties.

Op basis van uw wensen, beursdoelen en budget stellen wij graag een vrijblijvende offerte op. Neem hiervoor contact met ons op. De offerte is inclusief een 3D-ontwerp van uw beursstand.