Laden Beurzen

Standbouw Money 20/20 Europe editie Amsterdam 2024

Money 20/20 Europe is de grootste fintech vakbeurs in Europa en vindt plaats in RAI Amsterdam. Grote en kleine partijen in de financiële dienstverlening ontmoeten elkaar hier. Niet alleen om de huidige stand van zaken door te nemen, maar om samen de toekomst van fintech te bepalen. Het is de plek waar de financiële community zich verenigt om nieuwe manieren te creëren om geld te beheren, te investeren en te lenen. De Standbouw Koning is een ervaren standbouwer die al veel beursstands voor exposanten op Money 20/20 heeft gebouwd.

Een beursstand die ‘waar voor uw geld’ biedt

Op zo’n vooruitstrevende financiële vakbeurs wilt u het best mogelijke visitekaartje afgeven aan uw fintech-bezoekers. Wij denken graag met u mee over hoe u uw bedrijfsdoelen en wensen het beste omzet in een aantrekkelijke beursstand. Wij ontwerpen en realiseren beursstands op basis van het modulaire en duurzame standbouwsysteem van beMatrix. Met dit systeem is iedere indeling mogelijk en kunnen visueel aantrekkelijke concepten toepast worden.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op, inclusief een 3D-ontwerp voor uw beursstand.