Laden Beurzen

Standbouwer GreenTech in RAI Amsterdam nodig?

De Standbouw Koning is de standbouwer waar u aan denkt als u met een beursstand aan GreenTech 2022 in RAI Amsterdam deelneemt. Deze wereldwijde ontmoetingsplaats voor tuinbouw-professionals vindt plaats op 14, 15 en 16 Juni 2022. We brengen graag uw beursdeelname tot volle bloei met een succesvolle beursstand. We bespreken uw beursdoelen en helpen deze om te zetten in een doeltreffend standontwerp.

Duurzame beursstand

De basis voor uw beursstand is ons flexibele en duurzame beMatrix standbouwsysteem. Dit modulaire systeem biedt oneindig veel mogelijkheden, want nagenoeg alle vormen, lijnen en constructies zijn denkbaar. De afwerking gebeurt met materialen naar wens, zodat de stand de uitstraling krijgt die bij uw bedrijf past. Door de productie, het gewicht en de herbruikbaarheid van dit aluminum kadersysteem is de voetafdruk minder dan opstellingen in hout. Uit studie blijkt dat bij gebruik van de traditionele houten standbouw de uitstoot van CO2 twee keer zoveel is.

Naast duurzaam, is ons aluminium kadersysteem ook een bron van creativiteit. De Standbouw Koning helpt u graag bij het neerzetten van een innovatieve stand die uw bezoekers inspireert. Van een eenvoudige, doeltreffende stand tot een verrassend groen ‘parkje met boom’ waar de bezoeker instapt. In een gesprek leren we graag uw bedrijf, uw doelen en wensen beter kennen. Op basis daarvan, maken wij een vrijblijvende offerte, inclusief een standontwerp in 3D. Wij denken met u mee en dragen ideeën aan. De uitvoering van het ontwerp laat u zorgeloos aan ons over. Alle elementen, zoals (verhoogde) vloeren, beurswanden, meubilair en visuals, regelen wij voor u. We bouwen voor u op en voor u af. U kunt zich volledig richten op de inhoud van uw presentatie op GreenTech Amsterdam. Hierdoor staat niets een vruchtbare beursdeelname in de weg.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte.

 

Handige links:

Homepage Greentech

Floorplan GreenTech Amsterdam