Laden Beurzen

Standbouwer IAA Mobility 2021 Messe Munchen Duitsland

De Standbouw Koning zorgt als uw standbouwer ervoor dat uw deelname aan de IAA Mobility Show 2021 op rolletjes verloopt. Van 7 tot en met 12 september 2021 staat tijdens deze fameuze ‘Internationale Automobilausstellung’ het thema ‘de mobiliteit van de toekomst’ centraal. Wij bouwen graag uw beursstand, met het beste ontwerp, in de mooiste uitvoering, op tot een fijne ontmoetingsplaats voor uw bezoekers.

Enkele cijfers en feiten: De IAA beurs richt zich zowel op B2B- als B2C-bezoekers. In 2019 ontving de IAA 561.600 bezoekers. Daarvan kwam 22% uit het buitenland. De gemiddelde leeftijd lag rond de 34 jaar. Net als mobiliteitswensen, verandert de IAA mee met de veranderde behoeften. De beurs zal zich dit jaar in een nieuwe, hybride versie presenteren: dit betekent dat de fysieke beurs wordt uitgebreid met een virtuele autosalon. De fysieke beurs krijgt ook een nieuwe dimensie erbij: de indoor showroom wordt uitgebreid uit met outdoor presentaties en testlocaties. Dit alles om de autobeurs extra aantrekkelijk te maken voor exposanten en bezoekers, en zoveel mogelijk bereik te genereren.

De IAA is voor dit nieuwe outdoor concept naar München verhuisd. Daarmee hebben ze hun jarenlange standplaats in Frankfurt verlaten. De beursorganisatie VDA wil op deze manier de IAA van een grote showroom met de nieuwste modellen en klassiekers laten uitgroeien tot een platform voor mobiliteit en innovatie. Voor de beursactiviteiten in de buitenlucht heeft de IAA de belangrijkste straten en pleinen in het centrum van München gereserveerd.

De IAA deelt hun nieuwe concept voor exposanten in in drie modules:

  • Summit – ‘Mobility meets Professionals’. (Expositie, netwerken & conferentie.)
  • Blue Lane – ‘Transfer & Test Track’. (Route tussen Summit in München Messe en Open Space in München city center.)
  • Open Space – ‘Mobility meets Everybody’. Presentaties aan en interactiviteit met mensen in de stad.)

Wat kan De Standbouw Koning voor u op IAA Mobility doen?

Voor de vernieuwde versie van de IAA Mobility Show 2021 denkt de Standbouw Koning graag met u mee over een nieuwe en verrassende beursdeelname door uw bedrijf. Wellicht dat een hybride vorm van fysieke aanwezigheid met een beursstand, met daarnaast een online, interactieve presentatie aan uw doelgroep u aanspreekt. In een telefoongesprek of online video call bespreken we graag uw wensen en verschillende mogelijkheden. Van eenvoudige beursstands tot innovatieve standbouw kunt u bij ons terecht. Stel ons al uw vragen over stand inrichting, benodigde (geluids-)vergunningen, vloeren, wanden, verlichting, stand meubilair, audio- en beeldapparatuur, elektriciteitsaansluiting, bannering, transport en projectmanagement, om maar een paar zaken te noemen.

Verder praten? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Handige links:

Brochure IAA Mobility Show 2021
IAA Mobility Virtual 2021
Video met uitleg van het nieuwe IAA concept
Registratie exposanten