Laden Beurzen

Standbouwer IAA Mobility 2023 Messe München Duitsland

De Standbouw Koning zorgt als uw standbouwer ervoor dat uw deelname aan de IAA Mobility Show 2023 op rolletjes verloopt. Van 5 tot en met 10 september 2023 ontdekken bezoekers tijdens deze fameuze ‘Internationale Automobilausstellung’  alles over de mobiliteit van de toekomst. Wij bouwen graag uw beursstand, met het beste ontwerp, in de mooiste uitvoering, op tot een fijne ontmoetingsplaats voor uw bezoekers.

Enkele cijfers en feiten: De IAA beurs richt zich zowel op B2B- als B2C-bezoekers. In 2019 ontving de IAA 561.600 bezoekers. Daarvan kwam 22% uit het buitenland. De gemiddelde leeftijd lag rond de 34 jaar. De beurs presenteert naast de fysieke beurs ook IAA Mobility Virtual. Hier hebben bezoekers toegang tot presentaties en sessies. Live en on demand. Dit alles om de autobeurs extra aantrekkelijk te maken voor exposanten en bezoekers, en zoveel mogelijk bereik te genereren.

De beursorganisatie VDA wil de IAA van een grote showroom met de nieuwste modellen en klassiekers laten uitgroeien tot een platform voor mobiliteit en innovatie.

Wat kan De Standbouw Koning voor u op IAA Mobility doen?

Voor de aankomende IAA Mobility Show denkt de Standbouw Koning graag met u mee over een nieuwe en verrassende beursdeelname door uw bedrijf. Wellicht dat een hybride vorm van fysieke aanwezigheid met een beursstand, met daarnaast een online, interactieve presentatie aan uw doelgroep u aanspreekt. In een telefoongesprek of online video call bespreken we graag uw wensen en verschillende mogelijkheden. Van eenvoudige beursstands tot innovatieve standbouw kunt u bij ons terecht. Stel ons al uw vragen over stand inrichting, benodigde (geluids-)vergunningen, vloeren, wanden, verlichting, stand meubilair, audio- en beeldapparatuur, elektriciteitsaansluiting, bannering, transport en projectmanagement, om maar een paar zaken te noemen.

Verder praten? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Handige links:

Homepage IAA Mobility
IAA Mobility Virtual
Registratie exposanten