Loading Events

Standbouw IDS 2021 Cologne Duitsland

Tijdens De International Dental Show 2021 zet De Standbouw Koning graag zijn tanden in het beste ontwerp voor uw beursstand. Met vervolgens de inzet van ons duurzame en modulaire systeem van beMatrix komen uw bedrijf, uw services en/of uw producten 100% stralend voor de dag.

Dit jaar vindt de toonaangevende, wereldwijde vakbeurs voor de tandheelkundige industrie plaats in Keulen van 22 tot en met 25 september 2021. Tijdens de laatste beurs toonden meer dan 2300 exposanten hun expertise aan de meer dan 160.000 bezoekers. De beursoppervlakte bedroeg 170.000m2 en 93% van de aanwezigen bevolen IDS aan bij anderen.Vanuit de hele wereld stromen de tandheelkundige specialisten naar IDS Cologne toe om de laatste trends en innovaties te ervaren, nieuwe zakelijke contacten te leggen, nieuwe markten te ontdekken en nieuwe zaken te ontwikkelen. Bent u daar ook bij?

Onze standbouw: stralende presentatie, scherpe prijzen

Met onze ontwerpen en standbouw bewijzen we dat een stralende presentatie van uw bedrijf tegen scherpe prijzen mogelijk is. Zoals eerder gezegd gebruiken wij voor onze standbouw op IDS het duurzame, modulaire systeem van beMatrix. Dit systeem sluit aan bij de steeds luidere roep om duurzaam gebruik van materialen. Door het gebruik van hoogwaardig virtual wall fabric is het mogelijk perfect strakke wanden te creëren met ieder denkbaar design dat u als standhouder aanlevert. Door de speciale verftechniek spatten de kleuren sprekend en intens van de wand af. Bovendien zijn deze doekwanden herbruikbaar. Maar is er zoveel meer mogelijk: van plexiglaswanden tot indrukwekkende videowalls.

Laat ons uw wensen en doelen voor uw beursstand op IDS weten en we adviseren u graag. Wij denken mee over de vloer, de wanden, de stand inrichting, het meubilair, audioapparatuur en visuals, zoals opvallende lightboxes of banners boven de stand, en noem maar op. En wat we zeker niet te vergeten mee te nemen in het advies: de verlichting. Van een simpel lichtplan tot een uitgebreide zee van licht kunt u bij ons terecht. Wij toveren graag een grote lach op het gezicht van onze relaties. Ook bij u.

Wilt u meer weten over wat de beursstand mogelijkheden zijn voor uw deelname aan IDS Cologne 2021? Neem dan snel contact met ons op. Wij brengen graag vrijblijvend advies en een offerte aan u uit.