Laden Beurzen

Op zoek naar standbouwer voor ReMaTec 2023 RAI Amsterdam?

Als Nederlandse standbouwer zijn we u graag van dienst bij het realiseren van uw beursstand op ReMaTec 2023 in RAI Amsterdam.

ReMaTec is ’s werelds meest toonaangevende vakbeurs in de ‘remanufacturing’-industrie. Specialisten en experts uit de revisiebranche, uit meer dan 75 landen, ontmoeten elkaar hier. De ReMaTec is dé plek voor het ontdekken van de nieuwste producten, innovaties en recente ontwikkelingen in de markt.

Bij remanufacturing wordt een gebruikt product(onderdeel) op het kwaliteitsniveau gebracht van een nieuw product en beantwoordt het aan de specificaties van het originele product. Remanufacturing vermindert daardoor het grondstoffengebruik, het energieverbruik en de CO2-emissies. Het businessvoordeel is nog groter. Door de verminderde inputkosten stijgt door de verkoop van het geherfabriceerde product de brutowinst significant. Op ReMaTec komen alle uitdagingen én oplossingen in het proces van ‘remanufacturing’ aan bod.

Een vast onderdeel van ReMaTec is de ‘Remanufacturer of the Year Award’-uitreiking van Rematec News. De awards gaan naar een persoon of bedrijf die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de ‘remanufacturing-industrie. In een tijd waarin groene kwesties, behoud van hulpbronnen, recycling en milieuverantwoordelijkheid bovenaan de publieke agenda staan, is de prijs bedoeld om de enorme commerciële en milieuvoordelen van remanufacturing onder de aandacht te brengen.

Duurzame beursstand op ReMaTec 2023

Op ReMaTec, dat in het teken staat van hergebruik van materialen, is een duurzame beursstand zeer toepasselijk. De Standbouw Koning werkt met het modulaire en duurzame beMatrix-kadersysteem. Nagenoeg alle vormen, lijnen en constructies zijn met de lichtgewicht aluminium frames van beMatrix denkbaar en haalbaar. De manier van productie, de lichtheid, relatief eenvoudige installatie en herbruikbaarheid van dit kadersysteem is uniek. Het is daardoor een duurzame keuze met een bijbehorend economisch voordeel voor onze klanten.

De stand maken wij compleet af volgens uw wensen op het gebied van beurswanden, (verhoogde) vloeren, meubilair, audiovisuele apparatuur en verlichting. Op basis van uw wensen, doelstellingen en budget ontwerpen en realiseren wij graag uw beursstand. Een 3D-design van uw beursstand is bij het ontwerp inbegrepen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor prijzen, kosten en aanbiedingen.

Handige links

ReMaTec Amsterdam Website

Floorplan ReMaTec