Loading Events

Standbouw Webwinkelvakdagen 2022 Jaarbeurs Utrecht

Bent u op zoek naar een ervaren standbouwer voor het ontwerp of de realisatie van uw beursstand op de Webwinkel Vakdagen 2022 in Jaarbeurs Utrecht? Dan bent u bij De Standbouw Koning aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring met het realiseren van verhoogde vloeren, beurswanden, visuals en andere zaken voor een succesvolle stand. Ook leveren uit eigen voorraad kwalitatief hoogwaardig beursmeubilair, monitoren en led schermen in vele formaten. Hiermee maken we hoogwaardig weergave van websites, video’s of animaties op beursstand mogelijk.

Al 15 jaar komt de gehele e-commerce branche bij elkaar op de Webwinkel Vakdagen. Bezoekers vinden hier nieuwe kennis, contacten en inspiratie bij de exposanten of tijdens het uitgebreide lezingenprogramma. Het aantal exposanten en bezoekersaantallen blijft iedere keer stijgen. Daarom mag Webwinkel Vakdagen zich met recht hét e-commerce event van de Benelux noemen. De beurs biedt een compleet overzicht van oplossingen die nodig zijn voor blijvend online succes. In dit overzicht wilt u, als serieuze digital commerce leverancier, natuurlijk uw beste digitale beentje voor zetten.

Shop zelf de beste beursstand

U adviseert uw klanten de beste webwinkeloplossingen, en daarom ondersteunen wij u graag met de beste standoplossing. Door drie stappen te doorlopen komen we samen met u tot het beste resultaat:

1. Vorm

2. Kleur (huisstijl) en branding

3. Inrichting.

Het uitgangspunt voor deze drie stappen zijn de (hoofd)doelen, die u wilt bereiken op de beurs: van het presenteren van een nieuwe service of product tot netwerken en informatiesessies op de stand. Gooi uw vraag in ons online winkelmandje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Neem nu contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende prijsopgave.

 

Handige links:

Homepage Webwinkel Vakdagen

Bezoekersprofiel Webwinkel Vakdagen

Standbouwruimte aanvragen bij organisatie van Winkel Vakdagen

Floorplan 2022 in Jaarbeurs Utrecht