Laden Beurzen

Zoekt u een standbouwer voor MRO 2023 Europe Conference & Exhibition in RAI Amsterdam?

De Standbouw Koning is een standbouwer met passie en technische kennis, die uw beursstand op MRO Europe in RAI Amsterdam net dat beetje extra geeft.

MRO staat voor Maintenance, Repair and Overhaul. De organisator van MRO Europe is het Amerikaanse Aviation Week Network (AWN). MRO Europe is de belangrijkste vakbeurs in Europe op het gebied van onderhoud, reparatie en revisie binnen de commerciële luchtvaartindustrie. De conferentie en beurs in RAI Amsterdam vormen een unieke omgeving waarin professionals elkaar ontmoeten, kennis vergaren en best practices delen.

MRO-evenementen worden door AWN over de hele wereld georganiseerd. De belangrijkste ontwikkelingen van zakelijke en technologische strategieën in de onderhoudsreparatie- en revisiemarkt komen overal aan bod. De best practices en de nieuwste technologieën worden gedeeld. Deze MRO-vakbeurs is hierdoor een must voor iedereen die een rol speelt in deze belangrijke vliegvaartsector.

Onderscheiden met uw beursstand

Op zo’n vooruitstrevende vakbeurs wilt u zich met uw beursstand onderscheiden van andere standhouders. De Standbouw Koning heeft veel ervaring in het ontwerpen en het bouwen van stands. Wij denken graag mee over de vertaling van uw bedrijfsdoelen en wensen op MRO Europe in een aantrekkelijke beursstand met stopping power.

Voor onze standbouw vertrouwen wij op het modulaire en duurzame standbouwsysteem van beMatrix. Met dit systeem zijn de mogelijkheden voor de indeling van een stand en visueel aantrekkelijke verrassingen ontelbaar. Denk bijvoorbeeld aan een indrukwekkende videowall van LEDskin. Ook subtiele eyecatchers kunnen het verschil maken. Uw stand wordt een beleving met vinyl vloerbedekking met uw eigen unieke print erop. Graag ontdekken we samen met u welke eyecatcher het beste bij uw beursstand op de MRO in RAI Amsterdam past

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op, inclusief een 3D-ontwerp voor uw beursstand.