Laden Beurzen

Standbouwer voor Worksafe 2022 in Evenementenhal Gorinchem nodig?

Neem contact op met De Standbouwkoning als u op zoek bent naar een goede standbouwer voor uw beursstand op Worksafe 2022 in Evenementenhal Gorinchem.

Easyfairs organiseert de Worksafe vakbeurs op 12, 13 en 14 april 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Deze vakbeurs richt zich voornamelijk op veiligheidsdeskundigen en professionals uit de industrie die zich oriënteren op trends en technologieën die bijdragen aan het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving. Denk aan: explosiebeveiliging, rampenpreventie en – bestrijding, persoonlijke beschermingsmiddelen en training & consultancy.

Worksafe Gorinchem maakt onderdeel uit van de is Europese serie specialistische vakbeurzen voor de Health & Safety branche. Er zijn in 2022 edities in Antwerpen en Namur gepland.

Uw beursstand

De standbouw koning verzorgt graag het ontwerp en bouw van uw beursstand op Worksafe 2022 . De Standbouw Koning heeft ruime ervaring in de realisatie van modulaire stands op beurzen. Vraag ons alles over (verhoogde) vloeren, beurswanden, verlichting, prints, led-verlichting of meubels, om maar iets te noemen. Dankzij onze innovatieve en duurzame werkwijze bouwen we snel kwalitatief hoogwaardig beursstands tegen concurrerende prijzen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan, inclusief 3D-ontwerp. 

 

Handige links:

Homepage Worksafe

Praktische informatie voor exposanten