Laden Beurzen

Standbouwer voor Vabotech 2022 in RAI Amsterdam nodig?

Als standbouwer ontwerpen en bouwen wij graag de beste beursstand voor uw onderneming op de nieuwe vakbeurs Vabotech 2022 in Amsterdam RAI. We leveren onze standbouw turnkey op.  Hierdoor loopt u zonder zorgen de eerste dag de beurs op. U kunt direct met uw zakelijke activiteiten starten.

Vabotech is een nieuwe vakbeurs voor de bouw en techniek. De eerste editie van Vabotech vindt plaats op 7, 8 en 9 april 2022 in RAI Amsterdam.

Vabotech is de afkorting voor Vakbeurs Bouw en Techniek. De beurs wordt georganiseerd door Construction Fairs in Ede. Hun missie is eigenaren en medewerkers van bedrijven in de volledige breedte van de bouwkolom op de beursvloer verzamelen. De bouw en technieksector groeien namelijk steeds meer naar elkaar toe, maar vakbeurzen worden nog steeds per doelgroep georganiseerd. Er moest daarom een vakbeurs komen waar de uitvoerende bouw en techniek (installatie en elektrotechniek) bijeenkomen. Met de komst van Vabotech wordt dit gerealiseerd.

Kortom Vabotech is er voor de professionals die iedere dag opnieuw Nederland een stukje mooier willen maken: bouwers, installateurs, elektrotechnici en in de sectoren werkzame ICT-professionals. In meerdere hallen presenteren bedrijven zich met producten en diensten toegespitst op bouwers, installateurs, elektrotechnici en ICT-professionals.

De organisatie heeft bewust voor gekozen om de deuren ook op zaterdag te openen. Iedereen in de bouw en techniek heeft daardoor de mogelijkheid Vabotech te bezoeken. Met donderdag, vrijdag(avond) en zaterdag als beursdagen hoopt de organisatie, dat iedere bouwprofessionals een geschikt moment kan vinden om langs te komen.

Maar Vabotech biedt meer dan het laatste aanbod van praktische producten, zoals gereedschap, bedrijfskleding, isolatiemateriaal en gips. Vaobotech zet ook belangrijke, actuele thema’s in de bouw en techniek in de schijnwerpers. Denk hierbij aan industrialisatie, digitalisering, energietransitie en innovaties. Door kennis en nieuwe ideeën met elkaar uit te wisselen kan iedereen alleen maar beter worden in zijn of haar werk. Dat is een rit naar RAI Amsterdam waard.

Uw beursstand bouwen

Het ontwerpen en bouwen van beursstands is onze passie. Voor de Vabotech 2022 combineren we graag onze standbouw-expertise met onze uitgebreide ervaring op beurslocatie RAI Amsterdam. Dus als u ‘bouwen’ een keer aan een ander wilt overlaten: De Standbouw Koning staat voor u klaar.

Wij ontwerpen en realiseren beursstands op basis van het modulaire en duurzame standbouwsysteem van beMatrix. Met dit systeem is iedere indeling mogelijk en kunnen visueel aantrekkelijke concepten toepast worden. Stel als exposant aan ons al uw vragen over projectmanagement, standinrichting, benodigde (geluids)vergunningen, vloeren, wanden, verlichting, standmeubilair, audio- en beeldapparatuur, electriciteitsaansluiting, om maar een paar zaken te noemen. U maakt uw stand extra visueel aantrekkelijk en uitdagend met bedrukte wanden, spandoeken en/of banners. De bedrukte wanddoeken zijn iedere keer opnieuw bruikbaar binnen ons modulaire systeem.

Op basis van uw wensen, beursdoelen en budget stellen wij graag een vrijblijvende offerte op. Neem hiervoor contact met ons op. De offerte is inclusief een 3D-ontwerp van uw beursstand.