Laden Beurzen

Standbouwer Elektro Vakbeurs 2022 in Evenementenhal Gorinchem nodig?

De Standbouw Koning realiseert graag uw beursstand tijdens deze Elektro Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem.

Elektro Vakbeurs is een praktijkgericht event voor de e-installatietechniek in de woning- & utiliteitsbouw. Hier vindt de professional producten en diensten om efficiënter te werken. Elektro Vakbeurs is hét enige elektro vakevenement in het voorjaar wat een totaalplatform vormt voor alle disciplines binnen de elektrotechniek. Op 20 & 21 april 2022 staat Evenementenhal Gorinchem in het teken van producten ervaren en ontdekken, vakkennis bijspijkeren bij korte kennissessies en het ontmoeten van verschillende relaties in een laagdrempelige omgeving!

In de Evenementenhal Gorinchem vind je tijdens de vakbeurs drie areas: Solar, Verlichting en Smart Building. Deze thema’s komen terug in het toegepaste kennis- en demoprogramma.

Uw beursstand

Met een onderscheidende beursstand wilt u uw standbezoeker tijdens Elektro Vakbeurs 2022 de beste ervaring bieden. De beste stand begint – met uw doelen en budget in het achterhoofd – met een standontwerp. Bij de Standbouw Koning kunt u terecht voor het ontwerp tot de turn key oplevering van uw stand. Wij adviseren u graag over indeling van uw stand: van beurswanden, verhoogde vloeren, vloerbedekking, meubilair en verlichting tot op maat bedrukte wandbekleding en audiovisuele apparatuur.

Neem contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende offerte.