Home/Messe Düsseldorf
Laden Beurzen

← Terug naar Beurzen

Messe Düsseldorf

Google Maps
Am Staad
Düsseldorf, Noordrijn-Westfalen 40474 Germany
+49 211 456001 https://www.messe-duesseldorf.com/

Standbouw Messe Düsseldorf Duitsland

De Messe Düsseldorf heeft maar één limiet aan de verbeelding en dat is de ruimte die het biedt. De beurs heeft meer dan 19 tentoonstellingshallen met een totaal oppervlak van 262.000 vierkante meters. De buitenruimte omvat 43.000 vierkante meters. Hier organiseert Messe Düsseldorf jaarlijks meer dan 3500 evenementen met 30.000 exposanten en 1,5 miljoen bezoekers. Onderdeel hiervan zijn 40 grote handelsbeurzen. De 5 topbranches die hier de hun meest succesvolle beurzen organiseren:

  1. Industrie en kapitaalgoederen.
  2. Detailhandel, vakindustie en dienstverlening.
  3. Medische systemen en gezondheidszorg.
  4. Mode en lifestyle.
  5. Vrije tijd.

Voorbeelden van grote, internationale beurzen zijn de Kind + Jugend, Beauty Düsseldorf, Top Hair (vakbeurs voor kappers), Medica (topforum voor medische wereld).

Wij ondersteunen graag in het vorm te geven aan uw verbeelding en creativiteit in uw standbouw: van ontwerp tot uitvoering. De klantbeleving van bezoekers aan uw beursstand is zeer belangrijk. Uw ideeën en wensen daarover is ons uitgangspunt en we denken graag hierover mee. Zo’n grote beursruimte biedt de mogelijkheid om uit te pakken met hoge wanden en banners vanuit het plafond. Met aantrekkelijke visuals versterkt u de merkbeleving en bent u bovendien beter te vinden door beursbezoekers.

Ook kleinere stands kleden wij doeltreffend en met liefde voor u aan. Wij ontzorgen van begin tot eind. Goede communicatie voor, tijdens en na het evenement is daarbij onze norm.

mei 2021