Laden Beurzen

Nederlandse standbouwer voor Agritechnica Hannover Messe nodig?

De Standbouw Koning heeft ruime ervaring met het ontwerpen en bouwen van beursstands op deze vakbeurs voor de agrarische sector in het Duitse Hannover. Wij zorgen er graag voor dat het gras op uw beursstand groener is dan bij uw buren. Hiervoor zetten wij ons met passie en vakmanschap in. Alleen het beste beursresultaat geldt.

De Hannover Messe opent de deuren van 23 hallen van 12 tot en met 18 november 2023. In totaal bestrijkt deze imposante beurs 391000 m2. Alle toonaangevende bedrijven uit de landbouw presenteren hun producten en innovaties op ’s werelds belangrijkste vakbeurs voor landbouwtechnologie. Het is ook een plek waar naar antwoorden op toekomstige vraagstukken op het gebied van plantaardige productie wordt gezocht. Uitgebreide kennisuitwisseling vindt plaats tijdens de presentaties van internationale deskundigen tijdens het vakprogramma.

Bij Nederlandse landbouwers en loonwerkers is Agritechnica zeer populair. Elke editie bezoeken vele duizenden Nederlandse agrariërs deze beurs in Duitsland. Ze maken onderdeel uit van een grote groep geïnteresseerden. In 2019 reisden 446871 bezoekers uit 144 landen af naar Hannover. 306702 hiervan waren internationaal. In 2019 namen 2800 exposanten uit 55 landen deel aan de Agritechnica. Het aantal Nederlandse exposanten stond op vijfde plaats.

Tegenwoordig heeft iedere grote internationale beurs een hybride vorm. ‘Agritechnica digital’ is mei 2021 van start gaan. Exposanten kunnen – in aanloop op de fysieke beurs- op dit digitale platform aan de slag. Er is ruimte voor eigen virtuele evenementen en het verstrekken van informatie over producten en aanbiedingen. Daarbij profiteren deelnemers aan dit platform van de bekendheid en de netwerken van Agritechnica en beursorganisatie DLG. Hiermee vergroten ze hun eigen digitale bereik en zichtbaarheid. Nieuwe zakelijke contacten zijn zo gemakkelijk te leggen.

Duurzame beursstand

Wij ontwerpen en realiseren beursstands op basis van het modulaire en duurzame standbouwsysteem van beMatrix. Met dit systeem is iedere indeling mogelijk en kunnen visueel aantrekkelijke concepten toepast worden. Eerst brengen uw behoeften en doelen in kaart. Op basis daarvan ontwerpen we vervolgens een beursstand voor Agritechnica die past binnen uw opgegeven budget.

Bijkomend voordeel van een Nederlandse standhouder voor een Nederlandse exposant op de Duitse Agritechnica: communiceren kan gewoon in de eigen taal. En de communicatie met de Duitse beursorganisatie nemen we u ook uit handen. U hoeft de eerste beursdag alleen maar te verschijnen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op, inclusief een 3D-ontwerp voor uw beursstand.