Loading Events

Op zoek naar een standbouwer voor Bauma 2022 in Messe München?

Zoekt u een deskundige standbouwer voor uw stand op Bauma 2022  in München? Dan bent u bij de Standbouw Koning aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en bouwen van beursstands in Duitsland. Wij beantwoorden graag al uw vragen op het gebied van vloeren, wanden, standinrichting, meubilair, verlichting en visuals. Wilt u iets speciaals? Wij denken graag met u mee.

Bauma vindt plaats van 24 tot en met 30 oktober 2022 in Messe München. Het is dan alweer de 33e editie van ’s werelds meest toonaangevende vakbeurs voor bouwmachines, bouwmaterieelmachines, bouwmachines, bouwvoertuigen en bouwmaterieel. In 2019 trok deze belangrijke branchebijeenkomst 3684 standhouders uit 62 landen en 627603 bezoekers uit 217 landen en regio’s. Om het grootse karakter te illustreren: de beurs vond plaats op maar liefst 614000 m2, waarin 200.000 m2 binnen.

Bauma is een internationale ontmoetingsplek voor de bouwbranche. Alle bouwprofessionals en besluitvormers zijn hier aanwezig om de nieuwste innovaties en trends met elkaar te delen. En bovenal zaken te doen. Op de Bauma worden veel deals gesloten. Dit sluit aan bij de drijfveer van de bouwbeurs. Bauma wil de markt vooruitduwen en daarmee de bedrijven van haar exposanten en bezoekers.

Wat heeft de toekomst in petto voor de bouwmachine-industrie? Deze vraag zal op Bauma 2022 tijdens de beurs, en vooral tijdens de themadagen, aan bod komen. Live presentaties, discussierondes en lezingen geven inzicht in de belangrijkste uitdagingen en doelstellingen van de bouwmachine-industrie, zoals onder andere: de weg naar zero-emission en de inzet van virtual reality, 3D-printing en Human Machine Interfaces (HMI) in het bouwproces.

Een indrukwekkende beursstand

De bouwmachines- en materialen op Bauma zien er vaak indrukwekkend uit. Uw beursstand hoeft daar niet voor onder te doen. Op basis van uw businessdoelen, voorkeuren en budget ontwerpen wij de beursstand die bij u past.

Voor onze standbouw in München gebruiken we het duurzame, modulaire systeem van beMatrix. Dit systeem sluit aan bij de steeds luidere roep om duurzaam gebruik van materialen. Door het gebruik van hoogwaardig virtual wall fabric is het mogelijk perfect strakke wanden te creëren met ieder denkbaar design dat u als standhouder zelf aanlevert of door ons laat ontwerpen. Door de speciale verftechniek spatten de kleuren sprekend en intens van de wand af. Bovendien zijn deze doekwanden herbruikbaar. Maar is er zoveel meer mogelijk: van plexiglaswanden tot indrukwekkende videowalls. Wilt u zich onderscheiden met opvallende lightboxes, banners boven de stand of met audio? Wij adviseren u graag.

Wilt u vrijblijvend een offerte, inclusief 3D-ontwerp ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Handige links:

Homepage Bauma Messe München

Bauma: facts & figures 2019

Aanvraagformulier hoofd-exposant