Laden Beurzen

Standbouw voor Interclean 2024 nodig?

De Standbouw Koning verzorgt graag uw standbouw tijdens deze vakbeurs met de nieuwste schoonmaakproducten en –oplossingen in RAI Amsterdam. Meer dan 20.000 van de meest toonaangevende fabrikanten nemen deel. Interclean biedt bedrijven een scala aan mogelijkheden om hun wereldwijde aanwezigheid te verbeteren, zakenrelaties te versterken en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

De website van Interclean vertelt dat het allemaal begon in het beroemde Café Hoppe in Amsterdam. Onder het genot van een jonge jenever besloten twee glazenwassers dat er ook voor de schoonmaaksector een beurs moest komen. Sinds de allereerste Interclean in 1967, heeft het evenement zich ontwikkeld tot de meest complete vakbeurs voor schoonmaak en hygiëne wereldwijd en vindt nog steeds plaats in RAI Amsterdam.

Vertel uw verhaal met uw beursstand

Met uw beursstand wilt u vast ook uw verhaal overbrengen. Waar u voor staat, welke oplossingen u biedt en waarom bezoekers zeker even een praatje op uw stand willen maken. Wij denken graag met u mee over een pakkend ontwerp van uw beursstand en een crispy clean uitvoering ervan.

Heeft u specifieke wensen in uw hoofd? Wilt meer weten over de juiste inzet van (verhoogde) vloeren, beurswanden, visuals, verlichting, beeldschermen of meubilair? Stel ons uw vragen. Wij stellen u dan ook graag vragen terug om tot het beste design te komen. Wij zijn u graag van dienst met onze innovatieve en duurzame standbouwsysteem tegen concurrerende prijzen. Zodat straks u glimt van trots in een spik en span schone en mooie beursstand.

Vraag hier onze brochure of een offerte aan.