Laden Beurzen

Standbouwer Bouwbeurs 2025 Jaarbeurs Utrecht nodig?

De Standbouw Koning ontwerpt en realiseert als standbouwer graag uw beursstand op BouwBeurs 2025 in de Jaarbeurs van Utrecht. In de afgelopen jaren ontwikkelden wij voor veel klanten stands op deze vakbeurs voor de bouwwereld. Door deze ervaring kunnen we u goed adviseren. We weten veel over wat wel en niet werkt voor deze specifieke doelgroep uit bouwwereld.

BouwBeurs is de grootste vakbeurs voor de bouw in Nederland. Tussen 3 en 7 februari 2025 is Bouwbeurs weer de plek waar iedere specialist in de uitvoerende en voorschrijvende bouw naar toe wil. Vijf dagen lang biedt BouwBeurs 2025 een uitgebreid aanbod aan interessante content en contacten met de juiste doelgroep. Twee feitjes over bezoekersaantallen en waarderingscijfer: de laatste BouwBeurs in 2019 had een succesvol bezoekersaantal van meer dan 75.000 en een mooi exposanten-waarderingscijfer van 7,6.

Op de vraag ‘Wie bezoekt Bouwbeurs?’ geeft de vakbeurs als antwoord dat dit specialisten zijn uit de hele bouwkolom. Daarbij ligt de nadruk op management en specialisten uit aannemersbedrijven, groothandel, woningcoöperaties, vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars. Het gevoel bij de meeste van deze professionals heerst is, dat het echt weer eens tijd is om elkaar live te zien en te spreken. Want op de beursvloer voer je een face-to-face een goed gesprek en ervaar je alle ontwikkelingen en innovaties in de bouw écht.

In maart dit jaar meldde BouwBeurs: “Dat de beurs door moet gaan is evident, want de bouw is booming! Er is grote vraag naar nieuwe woningen. De sector staat aan de vooravond van de bouw van meer dan 300.000 woningen. De Actieagenda Wonen bevat duidelijke voorstellen aan het nieuwe kabinet, met focus op circulariteit en innovatie. Precies de thema’s die binnen BouwBeurs 2025 spelen.”

Het is duidelijk dat de bouwketen verandert. BouwBeurs verandert daarom mee. Ingegeven door regelgeving vanuit de overheid, maar zeker ook omdat de sector nu zeer snel nieuwe technologieën adopteert en structureel op zoek is naar duurzame, circulaire oplossingen. BouwBeurs heeft als doel blijvend een bijdrage leveren bij het verbinden van de vele disciplines in de sector. De organisatie doet er dan ook alles aan om voor exposanten en bezoekers een inspirerend evenement te organiseren.

BouwBeurs is trots op de bouwsector en zal zich nóg meer profileren als een plek waar kennis en contact bij elkaar komen. BouwBeurs R&D richt zich op de bouw van morgen. Tijdens de beurs zal via congressen en seminars kennis worden gedeeld over hoe je komt tot een duurzamere, efficiëntere bouwsector.

Een succesvolle beursstand bouwen

Succesvol zakendoen op de bouwbeurs, begint met een doeltreffende beursstand bouwen. Dit is onze passie en we doen dit effectief en duurzaam met ons unieke beMatrix systeem. Vertel ons uw beurswensen en beursdoelstellingen en wij ontwerpen de beursstand die hierbij past. Natuurlijk binnen het door u aangegeven budget. We kunnen u adviseren en inspireren over verhoogde vloeren, wanden met intense kleurenprint, verlichting, ledschermen/videowalls, design meubilair of displays. Als standbouwer, begeleiden we de communicatie met de beursorganisatie en leveren uw beursstand turnkey op. U hoeft alleen op de beurs te verschijnen.

Op de BouwBeurs in Jaarbeurs Utrecht staat ‘samen bouwen aan de toekomst’ centraal. Bij de Standbouw Koning zetten we uw bedrijf centraal, zodat niets een succesvolle beursdeelname in de weg staat.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.