Laden Beurzen

Standbouw Jumping Amsterdam 2023 in RAI Amsterdam

Wilt u onderscheidende standbouw voor uw standruimte tijdens Jumping Amsterdam in RAI Amsterdam? Jumping Amsterdam staat voor topsport, entertainment en Amsterdam. De mondiale top uit de dressuur- en springsport reist eind januari weer af naar de hoofdstad van Nederland. De beste springpaarden en hun ruiters verzamelen zich om deel te nemen aan de fantastische Longines FEI Jumping World Cup™.

Jumping Amsterdam biedt haar bezoekers een aantrekkelijke sport- en showprogramma. Aanvullend hierop is het promodorp een grote publiekstrekker. In meer dan 75 stands kijken paardenliefhebbers en zakelijke professionals hun ogen uit. Ook lekker eten, drinken en muziek is aanwezig. Het grote aantal bezoekers, evenals de publiciteit rond het evenement, bieden standhouders een mooie kans om hun bedrijf of product onder de aandacht te brengen in een aantrekkelijke stand.

Uw stand springt eruit

Tijdens dit evenement vol topsport, hoort een topstand die eruit springt. Ontdek hoe De Standbouw Koning voor u een onderscheidend ontwerp op maat maakt: van klein en simpel tot indrukwekkend en luxe. Onze ontwerpen voeren wij zelf uit. Dus u weet zeker dat u krijgt wat u op de tekening ziet.

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte, inclusief 3D-design, aan.

Handige links:

Bekijk de official promovideo Jumping Amsterdam 2020

Zakelijke pagina voor standhouders