Laden Beurzen

Standbouwer Compamed Messe Düsseldorf  nodig?

De Standbouw Koning is graag uw standbouwer op de Compamed vakbeurs in Messe Düsseldorf. Onze jarenlange ervaring zetten wij in voor ontwerp en inrichting van uw beursstand.

Met meer dan 13.000 m2 standruimte en meer dan 750 exposanten uit meer dan 40 landen is Compamed het platform voor state of the art medische technologie. Het is volgens de organisatoren een echte smeltkroes voor high-tech medische oplossingen. Daardoor is het dé plek om nieuwe materialen, componenten en diensten te ontdekken.

Een beursstand met zorg

We ontwerpen en bouwen uw beursstand met de grootste zorg op Messe Düsseldorf. De totstandkoming van uw beursstand gaat in nauw overleg. Hiervoor vragen we honderduit. Denk bijvoorbeeld aan: Wat wilt u bereiken op de Companed? Wat wilt u als bedrijf uitstralen? Welke functionaliteiten zijn belangrijk op de stand? Denk bij functionaliteiten aan vragen, zoals: Wilt u een gesloten vergaderruimte? Wilt u demonstraties geven op een indrukwekkende videowall? Of wilt u een gezellige koffiebar voor uw bezoekers op de stand?

Het maakt niet uit of u een rij-, hoek-, kop of eilandstand heeft geboekt. Voor iedere positie hebben wij de bijpassende wanden, visuals, verhoogde vloeren, meubels, verlichting & audiovisuele apparatuur. Omdat we werken met het modulaire en duurzame kadersysteem van beMatrix kunnen we snel een kwalitatief hoogwaardige en innovatieve stand realiseren tegen een scherp tarief per vierkante meter.

Voor een vrijblijvende offerte inclusief prijzen & kosten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

 

Handige links:

Homepage Compamed 2022