Laden Beurzen

Bent u op zoek naar een standbouwer voor de Negenmaandenbeurs 2022?

Bij De Standbouwkoning bent u dan aan het juiste adres voor innovatieve en creatieve standbouw voor de negenmaandenbeurs. Wij staan graag aan de wieg van een duurzaam en mooi design van uw stand. U wilt tenslotte een tot in de details verzorgde beurspresentatie. Wij luisteren naar uw ideeën, denken met u mee en zetten uw wensen om in een aantrekkelijk ontmoetingspunt waar bezoekers niet omheen kunnen (of willen).

Van 11 tot 15 mei 2022 vindt de Negenmaandenbeurs plaats in RAI Amsterdam: hét evenement voor jonge en aanstaande ouders.  Op de Negenmaandenbeurs shoppen en genieten ze en proberen van alles uit. Op de Negenmaandenbeurs vinden nieuwe ouders echt alles over hun zwangerschap en baby op komst.

Het is daarom een kans om alles op het gebied van babyuitzet, nieuwste snufjes, babykamer-inspiratie, must-haves, stylingtips, de liefste outfits, kinderwagens en nog veel meer, onder de aandacht te brengen. Wij helpen u graag om uw stand er op creatieve en speelse manier eruit te laten springen.

Van begin tot eind ontzorgd

Stel ons uw vragen over projectmanagement, stand inrichting, benodigde vergunningen, vloeren, wanden, verlichting, stand meubilair, audio- en beeldapparatuur, elektriciteitsaansluiting, bannering en transport naar en van locatie, om maar een paar zaken te noemen. Vraag hoe u (audio)visueel bezoekers naar u toe kunt trekken en een echte beleving toevoegt aan uw stand. U kunt erop rekenen dat uw stand spik en span voor u klaar staat aan het begin van de beurs. Dat is een zorg minder, waardoor u al uw energie kunt richten op uw beursdoelen. Aan het einde bouwen we uw stand weer af. Indien gewenst, zorgen we dat uw eigen beursstand-onderdelen veilig bij ons worden opgeslagen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op en wij maken met plezier een vrijblijvend, passende offerte.