Laden Beurzen

Nederlandse standbouwer nodig voor Gamescom 2023 in Keulen?

De Standbouw Koning is een Nederlandse standbouwer, waar u terecht kunt voor het ontwerpen en bouwen van uw stand op de Gamescom 2023 in Keulen.

Gamescom is ’s werelds grootste computer- en videogames-evenement. Daardoor is de beurs in Europa het belangrijkste zakelijke platform voor de gamesindustrie. In 2019 had Gamescom een recorddeelname van meer dan 1.150 exposanten en 370.000 bezoekers. In 2020 zette het evenement nieuwe standaarden op het gebied van inhoud en bereik als puur digitale vakbeurs. Het ontving digitaal meer dan 50 miljoen unieke gebruikers uit 180 landen, 370 officiële partners uit 44 landen en meer dan 94 miljoen videoviews.

Dit jaar biedt Gamescom het beste van twee werelden: een hybride beurs, met grensverleggende digitale features. Hiermee creëert Gamescom een holistische gamescom-ervaring voor iedereen, over de hele wereld.

Een opvallende beursstand met digitaal entertainment

Voor deze hybride editie van Gamescom denken wij graag met u over een zowel opvallende, als functionele stand. De stand kunnen we voorzien van alle technische voorzieningen en digitale entertainment die u maar wenst. We hebben de juiste ervaring en middelen om van uw beursstand een beleving vol animatie en beweging voor uw bezoeker te maken. Onze audiovisuele apparatuur varieert van losse beeldschermen tot indrukwekkende videowalls, opgebouwd uit het unieke LEDskin-systeem.

Het gemak van werken met een Nederlandse standbouwer is heldere communicatie in de eigen taal en een turnkey opgeleverde beursstand. Zo kunt u zorgeloos de focus leggen op netwerken, leads genereren en gamers over de hele wereld bereiken vanuit de Koelnmesse.

Neem contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende offerte.