Loading Events

Standbouwer nodig voor IAMS International Amsterdam Motor Show 2023?

De Standbouw Koning is uw Nederlandse standbouwer voor IAMS, International Amsterdam Motor Show 2023. Wij zorgen voor plaatsing van beurswanden, vloeren, verlichting meubels, led-schermen of andere eye catchers op uw stand in RAI Amsterdam.

IAMS is de grootste autoshow van Nederland. Verspreid over zeven hallen zijn meer dan 100 standhouders te vinden met de mooiste producten en diensten op het gebied van lifestyle, horloges, tuning, audio en uiteraard auto’s. Tijdens dit supercar event is de beursvloer omgetoverd tot 50.000 vierkante meters cars & fun. De Amsterdam Motor Show wordt op donderdag 6 april op feestelijk geopend met de IAMS Preview Night. Een première avond boordevol entertainment en champagne met prominenten uit de Nederlandse autowereld, naast tal van BN-ers, coureurs, deejay’s en opvallende influencers.

Vraag vrijblijvende standbouwofferte aan

Heeft u een stand geboekt op deze internationale auto- & motorshow? Neem dan nu contact op met ons, zodat wij vrijblijvend een ontwerp voor uw stand kunnen maken.  Ons uitgangspunt is daarbij uw zakelijke doelstelling.

Handige links:

Homepage IAMS RAI Amsterdam

Informatie standhouders