Home/IAMS International Amsterdam Motor Show RAI 2021
Laden Beurzen

Standbouwer nodig voor IAMS International Amsterdam Motor Show 2021?

De Standbouw Koning is uw Nederlandse standbouwer voor de IAMS International Amsterdam Motor Show 2021. Wij zorgen voor plaatsing van beurswanden, vloeren, verlichting meubels, led-schermen of andere eye catchers op uw stand in RAI Amsterdam. IAMS is de grootste autoshow van Nederland. Tijdens dit supercar event is de beursvloer omgetoverd tot 75.000 vierkante meters cars & fun. De beurs begint met een preview night op woensdagavond. Aansluitend zijn er vier reguliere bezoekersdagen.

Om de beurs veilig binnen de Covid19-maatregelen te laten verlopen en toch zoveel mogelijk bezoekers te ontvangen zijn de openingstijden aangepast. IAMS 2021 is daarom tijdens de reguliere bezoekersdagen geopend van 10.00 – 22.00 uur. De dagen worden vervolgens verdeeld in twee tijdsblokken. Bezoekers schrijven zich van tevoren in voor een specifieke datum en bijbehorend tijdsblok. Op deze manier worden de bezoekersaantallen onder controle gehouden. De tijdsblokken zijn als volgt: 1) ochtendblok 10.00 – 16.00 uur en 2) avondblok 16.00 – 22.00 uur.

Vraag vrijblijvende standbouwofferte voor IAMS aan

Heeft u een stand geboekt op deze internationale auto- & motorshow? Neem dan nu contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend stand ontwerp op basis van uw zakelijke doelstellingen.