Laden Beurzen

Standbouwer Intertraffic 24 RAI Amsterdam nodig?

Bent u standhouder op de Intertraffic vakbeurs in de Amsterdam RAI, dan worden wij graag uw standbouwer? De Standbouw Koning verzorgt op basis van uw business-doelstellingen uw beursstand van ontwerp tot realisatie.

Intertraffic Amsterdam is bij uitstek een platform voor professionals uit de mobiliteitsbranche. En eindelijk is het weer zover: van 16 tot en met 19 april 2024 is een nieuwe editie gepland. Iedereen die in de infrastructuur, verkeersmanagement, veiligheid, smart mobility en parkeerbranche werkzaam is, zal er te vinden zijn. De beursorganisatie kijkt uit naar het bijeenbrengen van meer dan 900 exposanten uit meer dan 47 landen en meer dan 30000 bezoekers uit 134 landen.

Intertraffic biedt een uitgebreid programma aan. De verkeersindustrie ondergaat grote veranderingen en de ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Meer dan 100 experts delen met bezoekers de nieuwste oplossingen voor de uitdagingen van vandaag. Ze inspireren bezoekers tijdens interactieve theatersessies, demonstraties en presentaties over big data, slimme infrastructuur, slimme mobiliteit, ‘smart’ rijden, ‘connected’ auto’s, MaaS (Mobility as a Service), parkeren (in binnensteden), wegenbouw, verkeersveiligheid en noem maar op.

Slimme standbouw ‘as a service’

Over MaaS weet u als mobiliteitsprofessional veel meer dan wij. Maar op het gebied van standbouw is de Standbouw Koning een echte expert. Wij bieden u daarom graag ondersteuning van ontwerp tot opbouw en afbouw van uw beursstand op Intertraffic. Wij maken daarbij gebruik van het slimme, modulaire beMatrix-framesysteem. Dit systeem onderscheidt zich van traditionele standbouw. De frames zijn licht en eenvoudig in elkaar te zetten, waardoor bijna ieder denkbaar ontwerp mogelijk is, op een duurzame manier.

Deel met ons uw wensen en wij vertalen deze naar het ontwerp dat daarbij past. Wij kunnen u adviseren over verhoogde vloeren, beurswanden, visuals, verlichting en audiovisuele apparatuur, van tv-schermen tot spectaculaire videowalls gemaakt met spectaculaire LEDskin. Daarnaast verzorgen wij de afstemming met de beursorganisatie en -locatie zodat u zicht kunt richten op de inhoud van uw beursdeelname. Als Nederlandse standbouwer zijn wij onderdeel van het internationale beMatrix-netwerk en zorgen hierdoor voor duurzame en hoogwaardige standbouw tegen concurrerende prijzen.

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, inclusief een 3D-ontwerp van uw stand op Intertraffic Amsterdam? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Handige links:

Homepage Intertraffic Amsterdam 2024

Floorplan Intertraffic Amsterdam RAI