Laden Beurzen

Standbouwer Medica 2022 in Messe Düsseldorf nodig?

De Standbouw Koning is u graag als standbouwer van dienst. Wij verzorgen ontwerp en inrichting van uw beursstand op de Medica 2022 in Messe Düsseldorf (Duitsland) met plezier en vakmanschap.

De Medica vakbeurs is een toonaangevende beurs. Hier blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rond medicijnen en de toekomst van zorg.

In 2021 maakten 46.000 bezoekers uit 150 landen van de gelegenheid gebruik om de 3.033 Medica – en 490 Compamed-exposanten in Düsseldorf persoonlijk te ontmoeten. Zij lieten zich informeren over het omvangrijke aanbod aan innovaties in de ambulante en intramurale zorg. Daarnaast probeerden de bezoekers vele innovatieve producten bij de standhouders in de beurshallen uit.

“De combinatie van beursevenementen en digitale platformen heeft de branche een sterke stimulans gegeven. De exposanten zijn blij dat ze naar Düsseldorf zijn gekomen en informeren nu al actief naar de mogelijkheden om volgend jaar deel te nemen”, aldus Christian Grosser, directeur Health & Medical Technologies van de Messe Düsseldorf. Hij is opgetogen over de positieve reacties die hij van deelnemers en brancheorganisaties ontving.

Uw Medica-beursstand op maat

Aan alle posities van uw beursstand op Medica 2022 kan De Standbouw Koning invulling geven. Wij werken namelijk met een flexibel en modulair systeem. Zodoende leveren wij voor rij-, hoek-, kop of eilandstand op maat beurswanden, visuals, verhoogde vloeren, meubels, trusses, rigging, verlichting & audiovisuele apparatuur. Op deze manier helpen we uw beursdeelname aan Medica 2022 in Düsseldorf een succes te maken.

Nog een voordeel van het aluminium kadersysteem van beMatrix: we kunnen snel een hoogwaardige & innovatieve stand realiseren tegen een scherp tarief per vierkante meter. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen voor Medica 2022.

Voor een vrijblijvende standbouw offerte inclusief 3D ontwerp kunt u contact opnemen met ons kantoor.

 

Handige links: 

Homepage Medica 2022

Interactive hall plan