Loading Events

Standbouwer Mobile World Congres MWC 24 Barcelona

Standbouw is een belangrijk onderdeel van beurzen en congressen, zoals de Mobile World Congress (MWC) in Barcelona. Het is de manier waarop bedrijven hun producten en diensten presenteren aan bezoekers van de beurs.

Standbouw omvat het ontwerp en de bouw van de stands op de beursvloer. Dit kan variëren van kleine stands met alleen een tafel en enkele producten tot grote, opvallende stands met demonstraties, presentaties en interactieve activiteiten.

Het doel van standbouw is om de aandacht te vestigen op het bedrijf en om bezoekers te interesseren in de producten en diensten die worden aangeboden. Standbouw kan ook worden gebruikt om een bepaald merkimago te creëren of om de banden met klanten te versterken.

De MWC in Barcelona is een belangrijke beurs voor de telecommunicatie-industrie en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Bedrijven van over de hele wereld nemen deel aan de beurs en presenteren hun nieuwste technologieën en innovaties op de stands.

Standbouw is een cruciaal onderdeel van de MWC en speelt een belangrijke rol in het aantrekken van bezoekers en het vestigen van zakelijke contacten. Het is de perfecte manier om producten en diensten te presenteren en om de merkidentiteit te vestigen bij een breed publiek.

De standbouw Koning hanteert voor deze beurs een minimale stand grootte van 48m2 en een minimaal budget van 48K.