Laden Beurzen

Op zoek naar standbouwer voor Provada 2021 RAI Amsterdam?

Nederlands grootste vastgoedbeurs PROVADA is dit jaar gepland op 26, 27 en 28 oktober 2021 RAI Amsterdam. Zoals alle beursorganisatie houdt ook PROVADA rekening met de alle Covid19-ontwikkelingen en past het programma daarop aan. Tijdens deze editie biedt PROVADA daarom voor het eerst een complete offline en online experience. Dit betekent dat de beurs uit zowel fysieke als virtuele stands, netwerkmogelijkheden en bijeenkomsten zal bestaan.

Het thema van het vastgoedplatform voor de publieke en private sector is in 2021 is misschien wel toepasselijker dan ooit: Dare to Dream – Together for a better built environment.

Dare to Dream staat voor hoop en inspiratie. Hoop op betere tijden. Op een betere wereld. Op positiviteit. Social zonder distance. Vrijheid. En ook weer samen veilig op kantoor kunnen werken. De crisis heeft nieuwe inzichten gebracht. Over gezondheid en welzijn. Over de ruimtelijke en stedelijke inrichting. De rol van het kantoor. De rol van technologische innovatie voor vooruitgang, verduurzaming, een circulaire economie. En voor vele andere complexe, maatschappelijke vraagstukken.

PROVADA roept daarom bedrijven en bezoekers op dromen en visies te delen en elkaar te inspireren.

Offerte voor een inspirerende stand?

De Standbouw Koning helpt u graag bij het neerzetten van een stand die uw bezoekers inspireert. Wij maken op basis van uw droom en visie voor de toekomst een vrijblijvende offerte, inclusief een standontwerp in 3D. Wij denken met u mee en dragen ideeën aan. De uitvoering van het ontwerp kunt u ook zorgeloos aan ons overlaten. Alle elementen, zoals (verhoogde) vloeren, beurswanden, meubilair en visuals, regelen wij voor u. Hierdoor staat niets een professionele beursdeelname in de weg.

Bovendien bieden wij door onze jarenlange ervaring innovatieve en duurzame standbouwconcepten aan tegen scherpe prijzen.

Vraag hieronder vrijblijvend onze uitgebreide catalogus met standbouwconcepten en -voorbeelden voor de Provada vakbeurs aan. Een bericht sturen via het contactformulier kan natuurlijk ook.