Loading Events

Standbouwer Pump & Valves Ahoy Rotterdam

Pump & Valves is het vakevent voor industriele vloeistof- en gastechnologien. Het is daarom de plek waar iedere professionele speler in totaaloplossingen voor de procesindustrie aanwezig moet zijn.

De bezoekers van Pumps & Valves zoeken oplossingen voor hun uitdagingen. Ze leren graag over de nieuwste innovaties waarmee ze industriele processen kunnen verbeteren. Baanbrekende technologieën en ontwikkelingen zetten de toon voor de toekomst. Laat uw beursstand een reflectie zijn van de innovatieve oplossingen die u biedt. Tijdens het het ontwerpen van uw beursstand is uw beursdoel ons uitgangspunt.

Van begin tot eind ontzorgd

Stel ons uw vragen over projectmanagement, standinrichting, benodigde (geluids)vergunningen, vloeren, wanden, verlichting, standmeubilair, audio- en beeldapparatuur, electriciteitsaansluiting, bannering en transport naar en van Rotterdam Ahoy, om maar een paar zaken te noemen. U kunt erop rekenen dat uw stand spik en span voor u klaar staat aan het begin van de beurs. Dat is een zorg minder, waardoor u al uw energie kunt richten op uw beursdoelen. Aan het einde bouwen we uw stand weer af. Indien gewenst, zorgen we dat uw eigen beursstand-onderdelen veilig bij ons worden opgeslagen.

Neem vrijblijvend contact met ons.