Laden Beurzen

Standbouwer Anuga 2023 Keulen nodig?

Als standbouwer verzorgen wij veelvuldig beursstands voor onze klanten op Anuga in Keulen. Ook tijdens Anuga Cologne 2023 ontwerpt en bouwt De Standbouw Koning graag voor u een beursstand. Ons doel is dat deze eruit ziet om op te eten. Op deze toonaangevende vakbeurs voor de levensmiddelen- en drankenindustrie schotelt u tenslotte uw producten en diensten graag zo smakelijk mogelijk voor aan uw bezoekers.

De vakbeurs voor eten en drinken is klaar voor de herstart. Anuga vindt plaats van 7 tot en met 11 oktober 2023 en heeft een duidelijke missie: de voedings- en drankenindustrie weer fysiek samenbrengen. Anuga wil een plek zijn voor face-to-face ontmoetingen, het weerzien van bestaande relaties en het opbouwen van nieuwe, zakelijke relaties.

Anuga’s unieke beursconcept is de sleutel tot het realiseren van dit doel: tien beurzen onder één dak zorgen voor een rijkdom aan nieuwe producten en diensten in diverse categorieën. Op deze beurs ontsnap je niet aan verrassende of interessante smaakervaringen. De verwachting is dat bedrijven en professionals elkaar tijdens deze editie in de Köln Messe nog meer dan anders de weg wijzen naar nieuwe creatieve concepten en innovatieve producten.

Pratend over nieuwe ontwikkelingen: voor het eerst wordt de toonaangevende branchebijeenkomst in Keulen uitgebreid met een digitaal platform. Het platform heeft de naam ‘Anuga @home’ gekregen. Anuga biedt hiermee iedereen de mogelijkheid deel te nemen aan de beurs in digitale vorm, waar ter wereld zij zich ook bevinden:

Uw beursstand op Anuga Cologne

Het mooiste gevoel geeft toch een fysieke beursstand, waar u al uw relaties en bezoekers weer live kunt treffen op Anuga Cologne. De Standbouw Koning zet haar creativiteit en vakmanschap in om voor u de beste stand te realiseren, op basis van het duurzame, modulaire beMatrix-systeem. De beste stand is niet voor iedereen hetzelfde. We denken graag mee vanuit de beursdoelstellingen die u wilt bereiken. Functionaliteit en verrassende vormgeving hoeven bij ons niet ten koste van elkaar te gaan.

Kortom: wij staan klaar om u te adviseren over de indeling van uw stand: van beurswanden, verhoogde vloeren, vloerbedekking, meubilair en verlichting tot op maat bedrukte wandbekleding en videowalls. Stel ons uw vraag en wij beantwoorden deze graag.

Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor uw stand voor Anuga Cologne 2023.

Handige links:
Anuga homepage