Laden Beurzen

Standbouwer Recreatie Vakbeurs nodig?

De recreatiebranche komt dit jaar bijeen op Recreatie Vakbeurs 2021 in Evenementenhal Hardenberg. Deze beurs is verplaatst van januari 2021 naar november 2021 en zal plaatsvinden van 16 t/m 18 november . Bezoekers  uit de Benelux stromen toe om te zien, te horen en te beleven wat de sector te bieden heeft. Wat zijn de ’trending topics’? Op welke ontwikkelingen moet de branche inspringen om ‘futureproof’ te blijven? De Recreatie Vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft: van speeltoestellen tot de inrichting van vakantiewoningen.

Jaarlijks komen rond de 7.600 vakprofessionals op de driedaagse vakbeurs met meer dan 250 exposanten af. Vanwege de roerige tijden door Covid19 heeft de Recratie Vakbeurs een bezoekersonderzoek uitgevoerd. 87% van de ondervraagde, potentiele bezoekers geeft aan de vakbeurs te bezoeken. Slechts 2,6% geeft Covid19 als reden om af te zien van een bezoek aan het evenement.

Bezoekers vinden de volgende onderwerpen belangrijk: duurzaamheid en energie, veiligheid en sanitair. In het algemeen gaat het bezoekers om kennis vergaren, netwerken en nieuwe producten en diensten ontdekken, met name op gebied van speeltoestellen, kampeervoorzieningen en automatisering.

De beste presentatie

Om de bezoekers van uw beursstand de beste beleving te bieden, denken we graag met u mee. De presentatie van uw onderneming is dit jaar misschien wel nog belangijker dan andere jaren. Wij staan voor u klaar om de beste beursstand te bouwen waarmee u uw beursdoelen het beste bereikt. Hoe valt uw stand op tussen de andere exposanten? We maken een ontwerp op basis van uw behoefte en budget en laten dit ontwerp in een 3D-voorstel aan u zien. U weet daardoor precies wat u kunt verwachten.

We helpen u binnen de anderhalvemetersamenleving de beste standindeling te maken. Bovendien streven wij naar een professionele aankleding van uw beursstand tegen concurrerende prijzen. Of het nu gaat om vloeren, wanden, verlichting, meubels of audiovisuele apparatuur, wij regelen het. U heeft al een compleet ingerichte beursstand vanaf 2.500 euro, ex btw  Kijk voor meer informatie hierover op deze pagina: Prijzen en kosten van een beursstand. Of neem direct contact met ons op.