Laden Beurzen

Standbouwer Maritime Industry Evenementhal Gorinchem nodig?

De 16e editie van Maritime Industry vindt plaats op 17, 18 en 19 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Maritime Industry telt jaarlijks ruim 350 exposanten en meer dan 10.000 vakgenoten uit de sector.

De organisatie geeft aan dat in 2020 en 2021 meerdere nieuwe concepten die aansluiten op de actualiteiten in de maritieme sector klaar stonden. Op de beurs in 2022 gaat de organisatie daar uiteraard mee door. Het plan is om ook de nieuwe bovenverdieping bij de beurs, de zogenaamde ‘Next Level’ erbij te betrekken. Actuele thema’s in de maritieme wereld komen voorbij, evenals inspiratie hoe u daar in de praktijk op kunt inspelen. Tijdens Maritime Industry 2022 worden interessante kennissessies en workshops gegeven.

Uw beurspresentatie in detail geregeld

Neemt u als exposant deel aan deze vakbeurs en bent u op zoek naar complete standbouw, beurswanden, vloeren, meubilair of andere zaken voor uw beursstand dan komen we graag met u in contact. De Standbouw Koning realiseert duurzame en innovatieve stands tegen scherpe prijzen, ook last-minute.

Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor voor meer informatie.