Laden Beurzen

Standbouwer voor Taxi Expo 2022 nodig?

Kies De Standbouw Koning als uw standbouwer, voor het beste ontwerp en de meest effectieve stand op Taxi Expo 2022. Taxi Expo is de jaarlijkse actieve netwerkdag voor taxi-ondernemers en opdrachtgevers van contractvervoer. Taxi Expo 2022 bestaat uit een vakbeurs, een breed scala aan interessante workshops en het Nationaal Congres Contractvervoer. Dit evenement voor iedereen uit de sector voor kleinschalig personenvervoer, vindt plaats op 6 september 2022 in Expo Houten. Op Taxi Expo 2022 komen naar verwachting meer dan 1000 bezoekers en ruim 40 exposanten uit deze sector bijeen.

Wat kan De Standbouw Koning voor uw stand doen?

De Standbouw Koning is u graag van dienst voor het ontwerpen en bouwen van uw stand op dit evenement. In een telefoongesprek of online video call bespreken we graag uw wensen en verschillende standbouwmogelijkheden. Van het upgraden van standaard standbouw tot het compleet ontwikkelen van een aansprekende en onderscheidende beursstand tegen een concurrerende prijs: alle opties voor Taxi Expo zijn bespreekbaar.

We denken graag met u mee, dus stel ons al uw vragen over standinrichting, benodigde (geluids)vergunningen, vloeren, wanden, verlichting, standmeubilair, audio- en beeldapparatuur, electriciteitsaansluiting, bannering, transport en projectmanagement, om maar een paar zaken te noemen. Vraag hoe u (audio)visueel bezoekers naar uw beursstand trekt en echte beleving toevoegt aan uw stand. Reken erop dat uw stand spik en span voor u klaar staat aan het begin van de beurs. Dat is een zorg minder, waardoor u al uw energie kunt richten op uw beursdoelen. Aan het einde van het evenement bouwen we uw stand weer af. Indien gewenst, zorgen we dat uw eigen beursstand-onderdelen veilig bij ons worden opgeslagen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op en wij maken met plezier een vrijblijvend, passende offerte.

Meer informatie over beursstands op Taxi Expo:

Beursplattegrond

Aanvraag exposanten- en sponsorbrochure