Laden Beurzen

Standbouwer Autotechnica 2022 Brussels Expo nodig?

De Standbouw Koning is graag uw standbouwer voor ontwerp en realisatie van uw beursstand op de Autotechnica in Brussels Expo te België.

Autotechnica staat bekend als dé vakbeurs voor autoprofessionals uit de Benelux. Alle nieuwste ontwikkelingen op autogebied vindt u op een plek bij elkaar in Expo Brussels. Vele exposanten uit verschillende sectoren zijn vertegenwoordigd. Alle topmerken, producenten en leveranciers zijn aanwezig voor zowel carrosserie, banden als distributie. Tevens vinden bezoekers alles over garage-uitrustingen en onderdelen tot smeermiddelen en gereedschap. De toekomst van automotive industry start op de Autotechnica. Hier mag u als speler op dit gebied niet ontbreken.

Een vliegende start nieuwe business

De Autotechnica is vaak de start van nieuwe relaties en versteving van bestaande. Maak een vliegende start met nieuwe samenwerkingen met een stand die opvalt. Wij luisteren graag naar uw ideeën, denken mee en ontwerpen vervolgens voor u de beste stand voor uw doelstellingen op Autotechnica. Wij begeleiden uw volledige beursdeelname of het nu gaat om advies, transport, signing, meubels, wanden, vloeren of decoratie. Op deze manier heeft u tijd om u op de inhoud te focussen, terwijl wij het overige praktische werk uit handen nemen.

Met (audio)visuele middelen en technische snufjes denken we eventueel mee om uw stand nog aantrekkelijker voor bezoekers te maken.

Neem contact op met ons kantoor voor een blijvende standbouw-aanbieding.