Laden Beurzen

Standbouwer ALUMINIUM 2021 Messe Düsseldorf nodig?

De Standbouw Koning is u graag van dienst als standbouwer op ALUMINIUM 2021 in Messe Düsseldorf. Wij leveren (verhoogde) vloeren, beurswanden, visuals, led-verlichting, av-apparatuur, projectmanagement en logistiek voor een succesvolle beursdeelname op deze vakbeurs voor lichte metalen.

Vraag vrijblijvend een standbouwofferte, inclusief een een standbouwontwerp in 3D, aan. Neem daarvoor contact op met ons kantoor.

Uw beursstand = uw succes

De ALUMINIUM beurs 2021 in Duitsland is één van de grootste platformen voor de aluminiumindustrie en haar toepassingen. Producenten, verwerkers, eindgebruikers en leveranciers van technologische oplossingen komen op deze enorme beurs in Duitsland samen. ALUMINIUM telt meer dan 1000 standhouders die toegang bieden tot de gehele aluminiumindustrie waarin verschillende fases van de productieketen goed vertegenwoordigd zijn. Enkele feiten:

  • Jaarlijks 27.500 bezoekers.
  • Meer dan 1000 exposanten.
  • 80.000 m2 beursvloer.

Alle nieuwe innovaties uit de industrie worden gepresenteerd. Adviseer en inspireer bezoekers op een stand die uitstraalt waar uw bedrijf voor staat.

Handige links:
Stand Construction Portal
Op- & Afbouwtijden
Technische richtlijnen standbouw