Laden Beurzen

Standbouwer Vakbeurs Energie 2021 nodig?

Vakbeurs Energie is hét live platform voor iedereen die zakelijk betrokken is bij duurzame energieopwekking en -besparing. Een 3-daags evenement boordevol innovatie, kennisdeling, ontmoeting en business. Van 12 tot en met 14 oktober 2021 in de Brabanthallen!

Gelijktijdig en in co-locatie vinden elk jaar Zero Emission | Ecomobiel (over duurzame mobiliteit), Industrial Heat & Power (over de industriële energievoorziening) en PREFAB (over industrieel bouwen) plaats.

Vanwege de corona-uitbraak sluiten daar  de vakbeurzen RENOVATIE (over de verbetering van bestaande bebouwing) en MONUMENT (over de verduurzaming, herbestemming en restauratie van monumentaal vastgoed) bij aan.

De Standbouw Koning realiseert graag het ontwerp en de realisatie van uw beursstand tijdens deze beurzen. Hierbij bieden we een gratis annuleringsverzekering die u beschermt in het geval er sprake is van annulering of uitstel in verband met Corona / COVID-19. Voor de snelle beslissers bieden we ook nog een scherpe korting.

Neem nu contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende offerte inclusief ontwerp.