Laden Beurzen

Standbouwer Dental Expo 2024 Rai Amsterdam nodig?

Dental Expo is het grootste onafhankelijke evenement binnen de dentale branche in Nederland. Het vindt plaats van 14 tot en met 16 maart 2024 in RAI Amsterdam. Het is een ontmoetingsplaats voor mondprofessionals, waar men kan netwerken, nieuwe producten kan tonen, bestaande relaties kan onderhouden en nieuwe relaties kan opbouwen. Het evenement richt zich op ontwikkeling en innovatie, waardoor het de bezoeker een blik in de toekomst biedt.

Er zullen meer dan 190 exposanten aanwezig zijn, die de nieuwste ontwikkelingen binnen de dentale branche presenteren, zoals apparatuur voor tandtechniek, implantaten & prothesen, praktijk & laboratorium materialen, dentale preventie en zakelijke dienstverlening. Het evenement biedt ook een seminarprogramma en workshops onder leiding van experts, waardoor het zich positioneert als een onmisbaar evenement voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen in de dentale branche1.

Op zoek naar een Nederlandse standbouwer voor realisatie van uw beursstand op de Dental Expo in de Rai Amsterdam? Dan komen we graag met u in contact. De Standbouw Koning heeft ruime ervaring in de realisatie van modulaire stands op beurzen of het nu gaat om (verhoogde) vloeren, beurs wanden, verlichting, prints, led verlichting of meubels. Dankzij onze innovatieve & duurzame werkwijze bouwen we snel kwalitatief hoogwaardig beursstands tegen concurrerende prijzen.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte of catalogus.

Wij bieden voor deze beurs services vanaf 24m2 kale standruimte met standbouw budget van 12.000 Euro en hoger.