Laden Beurzen

Standbouwer nodig voor Free From Food Expo RAI Amsterdam?

Op zoek naar een standbouwer voor de beste presentatie van uw onderneming op de ‘Free From’ Food Expo in RAI Amsterdam?  De Standbouwkoning helpt graag uw stand duurzaam en kwalitatief hoogstaand te realiseren tegen een concurrerend tarief.

De toonaangevende Europese ‘Free From’ beurs is een vakbeurs voor de retail- en foodservice-sector met meer dan 300 exposanten uit ruim 35 landen, 45 top sprekers, 8.000 food professionals uit ruim 65 landen. 

De vrij-van-industrie groeit snel. Voedingsmiddelen zonder zuivel, gluten of dierlijke producten worden steeds gewoner en zijn steeds gemakkelijker verkrijgbaar in de schappen van supermarkten en in de foodservice-sector. Niet alleen de variëteit en het aanbod van de producten groeit, maar ook de vraag. Steeds meer consumenten kiezen voor vrij-van-producten.

Op de vakbeurs ‘Free From’ kunt u netwerken en de nieuwste productinnovaties op het gebied van allergievrij, veganistisch, biologisch, functioneel en nutritioneel voedsel presenteren en ontdekken. In de loop der jaren sloten honderden producenten, merkeigenaars, onderzoekers, voedingsprofessionals, inkopers, diëtisten, bakkers en andere gelijkgestemde partijen zich al aan bij de ‘Free From’-gemeenschap.

Een stand die bezoekers laat watertanden

Wilt u indruk maken en bezoekers laten watertanden bij het zien van uw beursstand, diensten en producten? Bespreek met ons uw wensen en doelen voor uw stand. Hoe wilt u zich presenteren? Welk verhaal wilt u vertellen? Welke inzichten wilt u op de beurs verzamelen? Wij zetten onze creativiteit graag in om het meeste uit uw beursdeelname te halen.

Onze standbouw maakt gebruik van het duurzame, modulaire systeem van beMatrix. Dit systeem sluit mooi aan bij de steeds luidere roep om duurzaam gebruik van materialen. Rechte en ronde vormen in uw ontwerp geven uw stand een speels uiterlijk. Met de toevoeging van de juiste verlichting en (audio)visuele effecten straalt uw stand precies het gevoel en de sfeer uit van uw merk.

En wilt u gerechten bereiden op uw beursstand of koel bewaren? Wij geven graag advies over het inpassen van elektriciteitsaansluitingen en watertoevoer binnen uw standontwerp.

Doorpraten? Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw duurzame deelname aan Free From Food Expo in RAI Amsterdam. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.