Laden Beurzen

Standbouwer nodig voor Building Holland?

Bent u op zoek naar een duurzame partner voor deze beurs? Klop dan bij ons aan. Wij verzorgen uw stand tot in de puntjes.

Building Holland is een toonaangevend evenement voor bouw en vastgoed. Centraal staan trends, ontwikkelingen en innovaties met een directe relatie tot het duurzaam maken van Nederland. Het event is een combinatie van innovatieve partners, een uitgebreid congresprogramma en side events.

Building Holland is daardoor een niet te missen event voor professionals die willen weten hoe de klimaatdoelstellingen gehaald kunnen worden. Het biedt namelijk een staalkaart van oplossingen, nieuwe concepten, bijzondere activiteiten, trends en opvallende toepassingen. Met onder andere het onderwerp ‘Future Pioneering’ die u innovaties toont die nooit eerder gepresenteerd zijn. Daarnaast vindt u er ‘Smart Work Place’-oplossingen. Dit zijn oplossingen waarin thuiswerken de norm wordt en het kantoor een ontmoetingsplek. Building Holland is een live evenement van 2 november tot en met 4 november in RAI Amsterdam.

Een stand die staat als een huis

De Standbouw Koning werkt met het beMatrix-systeem. Dit is een duurzaam en moduleerbaar wandensysteem, dat veel creatieve mogelijkheden biedt. Wij leggen u graag meer uit over deze mogelijkheden en onze werkwijze. Wij zijn pas tevreden als uw beursdeelname staat als een huis.

Aarzel niet en neem contact met ons op voor een (steengoede), vrijblijvende offerte-aanvraag.