Laden Beurzen

Standbouwer nodig voor Home Delivery World Europe 2022 in RAI Amsterdam?

De Standbouw Koning denkt als ervaren standbouwer graag mee over uw presentatie op Home Delivery World Europe 2022 in RAI Amsterdam. Home Delivery World Europe is het toonaangevende evenement voor last mile logistics in de EU en daarbuiten. Dit evenement is bij uitstek van het grootste belang voor eCommerce retail supply chain.

‘Last Mile Delivery’ is de laatste fase van het bezorgen van online bestelde producten bij de consument thuis. Het traject, waarin een bestelling van een depot vertrekt tot aan de levering bij de eindklant heet ‘Last Mile Delivery. Deze ‘Home Delivery’ lijkt misschien eenvoudig, maar is het niet. De consument wil bijvoorbeeld zelf bepalen waar en wanneer hij de spullen ontvangt, en eventueel terugstuurt. Ook heeft ieder product zijn eigen kenmerken en transporteisen.

De beurs richt zich op deze ‘last mile’-fase. De beurs toont innovatieve oplossingen voor Europese retailers, fabrikanten en kruideniers, die geconfronteerd worden met uitdagingen op het gebied van verzending in eigen land en over de grens via de last mile.

Home Delivery World Europe wil ook dit jaar weer ’s werelds meest innovatieve final mile stakeholders en technologieën samenbrengen. Laat de revolutie in de eCommerce supply chain maar beginnen! Van elektrische voertuigen tot het optimaliseren van de routeplanning en het leveren van kruidenierswaren.

Een beursstand zonder logistieke zorg

De Standbouw Koning neemt in ieder geval graag de logistieke zorg van uw beursstand over. Van ontwerp tot realisatie: wij zorgen dat u in een kant- en klaar bruikbare stand terechtkomt. Of het nu gaat om (verhoogde) vloeren, beurswanden, signing, verlichting, meubilair, AV-apparatuur, advies of projectmanagement: met onze jarenlange standbouw ervaring in RAI Amsterdam zorgen wij voor een soepele en effectieve beursdeelname.

Vraag nu vrijblijvend een offerte met stand ontwerp in 3D aan.